Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Apríles: prvý open-air festival roku!

Po dlhej zime sa konečne začína jar, s ktorou sa nepochybne spájajú aj párty či kultúrne akcie na čerstvom vzduchu. Ak sa neviete takýchto akcii dočkať, určite by ste nemali vynechať už tretí ročník festivalu Apríles, ktorý je tohtoročným prvým open-air festivalom.

Apríles sa uskutoční už túto sobotu 20. 4. 2013 v areáli pred Šlechtovou reštauráciou v lesoparku Stromovka v Prahe 7. Festival je určený najmä pre študentov a tomu zodpovedá aj vstupné, ktoré je zdarma.

Najväčšou hviezdou je reggae skupina The Spankers, ktorej hudba vytvorí ideálnu atmosféru ladiacu s jarným počasím.

„Není to ale pouze o hudbě, také tam budou doprovodné akce, kandidáti na krále Majálesu, taneční vystoupení, výstava fotografií, možnost vyzkoušet si skákací boty a longboardy,“ vymenúva ostatné lákadlá Aprílesu Denisa Steinocherová, mediálna záskupkyňa festivalu.

Nápad organizovať Apríles dostal pred tromi rokmi koordinátoru Majálesu Tomáš Gavlas, ktorý oslovil študentov Arts Managementu na VŠE v Prahe.

„Již od prvního ročníku je pořádán studenty Arts Managementu VŠE. Letos byl více integrován do života naší školy a vytvořili jsme tak zároveň možnost praxe pro studenty našeho oboru,“ hovorí o organizátoroch Steinocherová.

Tá si zároveň nemyslí, že by si Apríles a Majáles konkurovali. „O konkurenci bych nemluvila, náš festival je doprovodnou akcí Majálesu. Ale i přes návaznost na Majáles jsme nezávislým festivalem s vlastním organizačním týmem,“ doplňuje Steinocherová.

Viac informácii o Aprílese nájdete na ich webových stránkach, ich facebooku alebo v tomto evente.

Soutěžte s námi o dva lístky na Majáles!

Zašlete nám na e-mail [email protected] odpověď na soutěžní otázku, a to nejpozdějí do 19. 4. V 9:00 vylosujeme výherce.

Kde se koná Apríles?

A) Na Letenské pláni

B) Ve Stromovce

C) Ve Žlutých lázních

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio