Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

PEF MENDELU v Brně otevírá nový obor Účetnictví a daně

Provozně ekonomická fakulta Mendelovy univerzity v Brně představuje nový obor pro studenty navazujícího magisterského studia. Získáte praktické znalosti a hlavně je budete umět uplatnit v praxi.

Proč studovat PEF?

Pátráte-li po vysoké škole, kde získáte nejen teoretické znalosti, ale i schopnost je později v praxi aplikovat, zkuste popřemýšlet o novém oboru, který nově nabízí Provozně ekonomická fakulta (PEF) v Brně. PEF je totiž jednou z mála veřejných vysokých škol v České republice, která nabízí vzdělání v této oblasti v široké spolupráci s partnerskými firmami. Problém mnoha absolventů bývá v tom, že sice mají mnoho teoretických znalostí, ale už je ovšem nedokážou uplatnit v praxi. „Obor vznikl jako reakce na poptávku trhu práce po kvalitních absolventech, kteří kromě teoretických znalostí mají schopnost tyto znalosti prakticky aplikovat,“ vysvětluje doc. Ing. Danuše Nerudová, Ph.D., proděkanka PEF.

Jaké má obor výhody?

Absolventi oboru Účetnictví a daně na PEF se uplatní na výkonných a řídicích pozicích ve velkých národních společnostech, finančních institucích nebo auditorských a poradenských společnostech. Kromě jistoty, že se po studiu uplatníte i v praxi, je pro budoucí studenty připravena také specializace „Zdaňování a auditing“, jež zahrnuje předměty jako Auditing, Selektivní zdaňování a Účetnictví a zdanění neziskových organizací. Další výhodou je unikátní možnost podílet se již během studia na tvorbě daňových struktur nebo řešit problematiku fúzí prostřednictvím reálných problémů. PEF navíc spolupracuje s podnikatelskou sférou, z níž někteří renomovaní odborníci zajišťují právě tyto vysoce specializované předměty a výuku obohacují svými přednáškami.

Zaujal vás nový obor Účetnictví a daně a přemýšlíte o studiu?

Pokud vás nový obor zaujal a chtěli byste podat přihlášku, můžete ji v elektronické podobě vyplnit zde: http://is.mendelu.cz/prihlaska/. Přihlášky lze podávat do 30. dubna 2013.

Další informace o Provozně ekonomické fakultě Mendelovy univerzity najdete na stránkách školy: www.pef.mendelu.cz/pr.

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio