Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Práva na Anglo-americké univerzitě zadarmo!

Již dvacet let poskytuje Anglo-americká vysoká škola, nejstarší soukromá vysoká škola v České republice, kvalitní vysokoškolské vzdělání v angličtině. Sídlí v prostorách historických paláců maltézských rytířů nedaleko Karlova mostu. Od svého založení v roce 1990 na AAVŠ studovali a studují posluchači z více než šesti desítek zemí celého světa.

AAVŠ nabízí mnoho zajímavých bakalářských i magisterských oborů. Bakaláři studují, mimo jiné, ekonomiku a management, mezinárodní vztahy, středoevropská a východoevropská studia, židovská studia: historii a kulturu, žurnalistiku a komunikaci či práva (LLB). Magistři se věnují diplomacii, veřejné politice či humanitním studiím. 

Všechny studijní obory jsou akreditovány Ministerstvem školství ČR s výjimkou bakalářského programu LLB – zde diplom uděluje University of London a akreditace je britská. Program je zaměřen na práva Anglie a Walesu.

Anglo-americká vysoká škola nabízí unikátní systém prospěchových stipendií, díky kterým mohou ti nejlepší studenti studovat ZADARMO na základě dosaženého studijního průměru GPA (Grade Point Average). 

GPA  Výše slevy školného 

3.9 – 4.0  100 %

3.8 – 3.9  70 %

3.7 – 3.8  50 %

3.6 – 3.7  30 %

3.5 – 3.6  10 %

Od podzimu 2008 AAVŠ také nabízí program MBA ve spolupráci s Argyros School of Business and Economics, Chapman University. MBA program je držitelem nejvyšší světové akreditace AACSB (The Association of Advanced Collegiate Schools of Business) a patří tak mezi pouhých 540 ekonomických škol na celém světě, které podobnou akreditaci získaly.

V ČR mají tuto akreditaci pouze jeden další MBA a jeden EMBA program. Celý program AAVŠ nabízí za 430 000 Kč, tedy za cenu odpovídající řádově 50 % ceny identického programu vyučovaného stejnými odborníky Chapman University ve Spojených státech. Takto významná sleva je výrazem strategického zájmu Chapman University na rozšíření své působnosti v Evropě.

Smyslem všech vyučovaných oborů je předat studentům praktické vědomosti a dovednosti, díky kterým najdou uplatnění jako vedoucí osobnosti i odborníci ve svých profesích. AAVŠ vytváří interaktivní prostředí pro své studenty v užších studijních skupinách, kde je kladen důraz na nezávislé myšlení a přesné uvažování, na vytříbení dovedností psaného projevu a praktické a tvůrčí uplatnění získaných znalostí a dovedností.

Studenti mají možnost absolvovat část studia na některé z partnerských univerzit např. v USA na University of Hawaii v Hilo nebo v Austrálii na Murdoch University. Současně je AAVŠ zapojena do programu ERASMUS, který umožňuje studentům výměnné pobyty na univerzitách v rámci Evropy.

Neodkládejte studium na příští rok, začněte studovat ještě dnes! Přihlášky na AAVŠ můžete posílat do 15. září 2013. Dny otevřených dveří jsou organizovány každou středu od 13:00 do 17:00 hodin. Osobní schůzku lze domluvit individuálně ve Student Services Center, telefonicky (+420) 257 286 639 nebo emailem [email protected].

 

Více informací o Anglo-americké vysoké škole se dozvíte na www.aauni.edu. Anglo-americká vysoká škola Lázeňská 4, 118 000 Praha 1 Tel.: +420 257 530 202 Fax: +420 257 532 911 [email protected]

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio