Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Rozjel dva e-shopy, teď chystá brand

Radkovi je 27 let a má za sebou dva úspěšné e-shopy coolsocks.cz a coolbeanie.cz. Plánuje i vlastní brand Ritch Bitch, který je v současnosti v přípravách. Přečtěte si o tom jak začínal a co plánuje do budoucna.

Jak jsi se dostal ke coolsocks.cz?

Zhuba 4 roky zpět jsem na internetu sledoval Fashion a vše co se toho týkalo a velmi se mi zalíbili barevné ponožky a podkoleny, které byly módním hitem v USA. Následně jsem začal z návrhem designu a následně výrobou tady u nás v ČR.

Co byl první úspěch CoolSocks?

V ČR se rozjížděl projekt Sexy liga, kde bylo 60 slečen, které hrály rugby. My jsme se stali partnerem akce a tím začaly slečny právě nosit naše podkolenky jak při zápasech tak i při trénování. Tím se to celé rozjelo.

Co plánujete s CoolSocks do budoucna?

Přes léto chceme spustit předělaný e-shop, kde budeme nabízet největší škálu podkolenek a ponožek pro celou ČR a SR. Plánujeme i další doplňky pro slečny, jakou jsou legíny, spodní prádlo atd

A jak jsi přišel na kulichy, které prodáváš na CoolBeanie.cz? Jsou kulichy spojené s CoolSocks.cz?

Je to zvlášť projekt, ale máme společné promo, protože když fotíme na slečnách podkolenky, mají na sobě zároveň i kulichy. ;-)

Čím jsou vaše kulichy jiné?

Naše kulichy, které jsou ručně háčkované s bambulí, vyrábíme také tady v ČR, takže „made in Czech“. Kulichy nebo také kulíšky, jak jim říkáme, vyrábíme také na přání zákazníka, dle jeho vybraného designu a nyní i nově s možností loga či nápisu.

Mimo těch dvou e-shopů je tady ještě tvůj plánovaný brand Ritch Bitch, řekni nám k tomu něco víc.

Ritchbitch.cz jsem založil zhruba před třemi lety. Jeho cílem, je vyrábět kvalitní oblečení, které bude klást na kvalitu a zpracování a také hlavně design, který bude ojedinělý. Ale tento projekt stále stojí právě na materiálu, který doposud jsme nesehnali a nadále na tom pracujeme.

Co stojí tomuhle projektu v rozjezdu?

V ČR je těžké sehnat kvalitního výrobce triček a doplňků jako je například i spodní prádlo. Na tom celý projekt v současnosti stojí. Náš výrobek by měl být ryze Český.

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio