Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

„Wakeři jsou pozitivní lidi“

Wake Fashion je nový projekt a už teď v Čechách vyčnívá mezi ostatními. Přichází s velmi netradičním oblečením, které na sobě nese motivy Hula Paintings v comixovém stylu. Zářivější a barevnější oblečení si snad lze už jen těžko představit. Kde se vzal nápad přitáhnout do Čech něco takévho nám prozradila Evina Hájková.

WakeShop.cz je poměrně rozsáhlý projekt, prozraď nám o něm něco víc.

WakeShopu.cz je primárně vybudován jako komunita wakebordistů. Můžete si tam napříklat koupit wake prkno a k němu všechny doplňky. Pořádáme ale i vlastní kempy a u Mostu jsme nedávno otevřeli vodní park s lanovkou a překážkami. 

Jak jste přišli na nápad otevřít pod wakeshopem módní sekci?

Já jsem do toho spadla tak, že jsem se poznala s Jiřím Hellerem, který vlastní wakeshop.cz. Ten našel holčinu ze Slovenska, která má svůj comixový styl Hula Paintings. Mě a Jirku tenkrát napadlo, že by Wake Shop mohl mít i vlastní fashion sekci. Jeli jsme tedy za Hulou na Slovensko a dohodli jsme se s ní na výhradním dealershipu pro ČR. 

Co všechno nabízíte?

Začali jsme legínama, ale pro holky máme i mikiny a šaty. Dokonce máme i kolekci pro pány, jedná se hlavně o teplánky a bundy s nahatejma ženskejma. Nejsou to totiž nahatý ženský, jako nahatý ženský, tyhle jsou nakreslené v comixovém stylu.

Budete tvořit i vlastní sortiment?

Přemýšlíme o tom a máme už nakoupená dámská bodička. Ráda bych použila jiné barvy než jsou tady v Čechách běžné a hlavně chci, aby to bylo za nižší cenu. To znamená, že bodička budou za 400 Kč strop. Dále uvažujeme o pánských trenkách

Myslíš si, že Češi mají vkus?

To je hrozně složitý. Já si myslím, že my vkus máme.

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio