Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

4 způsoby, jak strávit Silvestr!

Starý rok se chýlí ke konci a vy stojíte opět před tím životně důležitým rozhodnutím, kterak strávit poslední noc v roce. Nabízíme vám několik způsobů, ale vybírejte dobře! Přeci se říká: Jak na Nový rok, tak po celý rok!

...s rodinou

Každý z vás si z dětství jistě pamatuje ty „bujaré“ rodinné oslavy – přiopilé tetičky, tatínka, který se zoufale snaží odpalovat očividně nefunkční rachejtle, dědečkovy nekonečné historky... Možná se to vymyká představám o vašem dokonalém Silvestru a připadá vám to spíše jako noční můra (po Vánocích). Ovšem i vaše rodina vás může příjemně překvapit a Silvestr strávený v rodinném kruhu nakonec nemusí být nijak špatný. Nemusíte přeci zůstávat doma u televize a sledovat laciný silvestrovský program. Můžete se svou rodinou vyrazit někam za město, na chalupu, na hory... Ač to nezní nijak velkolepě, někdy máme nejlepší vzpomínky právě na ty zdánlivě nejobyčejnější chvíle. A co vy víte, třeba to bude zrovna dědečkova historka, na kterou si po letech s úsměvem vzpomenete.

...S PŘÁTELI

Domnívám se, že s partou bude Silvestr trávit většina studentů. Patrně nejčastěji k oslavám využijí dům jednoho z nich (pokud má rodiče na chatě) nebo zamíří na chatu (pokud má rodiče doma). Pokud nechcete jezdit za město, můžete navštívit některý z pražských klubů, které vám i letos nabízí opravdu rozmanitý výběr silvestrovských akcí. Počítejte ale s velkým zájmem (tzn. kluby budou doslova praskat ve švech) a také vstupným, které se nedá označit za nejlevnější. Za vstupné necháte klidně i přes tisícovku a nechcete-li být celý večer na suchu (jistě že nechcete), konečná suma se vyšplhá vskutku do nebeských výšin. A kdo na to má mít po Vánocích peníze, že. Další možností je vyrazit někam, kam jste společně toužili jít po celý rok a zatím jste se nedostali dál než k mluvení. Myslete ale na to, že máte-li kolem sebe ty správné lidi, zábavu si užijete kdekoliv a nemusíte nutně vstupovat do nového roku s prázdnou peněženkou.

...S PARTNEREM

Ti z vás, kteří patří ke šťastně zadaným, budou pravděpodobně volit tuto variantu. A není se čemu divit. Strávit Silvestra ve dvou můžete naprosto kdekoliv. Beztak budete věnovat více pozornosti své drahé polovičce nežli místu, kde s ní jste. A navíc máte na 99,9 % jistotu, že na poslední noc v roce jen tak nezapomenete.

...SÁM/SAMA

Leckomu se to může zdát nepředstavitelné, nicméně i toto je způsob, kterak lze strávit poslední noc v roce. Nikde přeci není psáno, že ke své zábavě nutně potřebujete něčí společnost a nedokážete se stejně dobře zabavit sami. A pokud vás Silvestr strávený stylem „Sám doma“ neláká, vyrazte na vlastní pěst do nějakého klubu a užijte si svoji nezávislost! Nikdo vám nebude říkat, že už je unavený a chce jít domů, a ani vás nebude nutit chodit tam, kam vy sami nechcete. Tato noc patří pouze vám!

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio