Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Aprílový fesťák jak se patří

Plány na sobotu? Co takhle zajít na Apríles?

Sezóna festivalů se pomalu blíží a jako ochutnávku pro vás studenti z Arts managementu na VŠE připravili jeden libový festival. Vlastně už čtvrtý v řadě. Na žižkovské parukářce se rozezní punkové tóny Dirty Blondes, The Rocket Dogz, Cheers!, Jet8, H.A.W nebo Where´s the food?!, poslední vyjmenované jako vítězky soutěže kapel, a otevřou tak festivalou sezónu na pražských prostranstvích.

Krom hudby se můžete těšit na doprovodný program v podobě promítání filmu Pragulic, diskuse s režisérem Janem Brichcínem, několik workshopů s punkovou tématikou a nebo soutěž o různé ceny, včetně lístků na nadcházející Majáles. Pro milovníky nevšedního je v nabídce komentovaná prohlídka okolí od bezdomovce Honzy a nebo výběr steampunkových šperků a doplňků z Civil Steampunk.

A co o festivalu říkají sami tvůrci? “Snažíme se, aby Apríles jako každoročně jeden z prvních pražských open-air festivalů nezapadl, udržel si svou jedinečnou tvář, prohloubil dobré jméno v myslích mladých lidí, aby stále přinášel něco nového, co zájemce o festival nepřestane oslovovat, a dále podporoval koncept studentské kultury.”

Pro více informací se mrkněte na Aprílesský web nebo facebook.

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio