Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

BILDERBERG GROUP, aby bylo jasno!

Organizace světových elitářů, o které se ví mnoho a zároveň velmi málo. Co je Bilderberg Group? Kde se tu vzali? Co s námi dělají? Co s námi budou dělat? HistorieElity a bankéři řídí tento svět už po staletí, aniž by měl o tom kdokoli tušení.

Organizace světových elitářů, o které se ví mnoho a zároveň velmi málo. Co je Bilderberg Group? Kde se tu vzali? Co s námi dělají? Co s námi budou dělat?

Historie

Elity a bankéři řídí tento svět už po staletí, aniž by měl o tom kdokoli tušení. První náznaky jejich činnosti můžeme vidět již v napoleonských válkách. Ukazovat ale činnost elit na takto časově vzdáleném období je pro běžného čtenáře malým přínosem, přesunu se tedy raději k nám bližší první světové válce.

Jsou důkazy o tom, že bankéř z rodu Rothschildů financoval všechny národy obou stran bojující v první světové válce. Díky této skutečnosti získal na úrocích neskutečné bohatství, ale zároveň způsobil, že vojska měla více zbraní a válka byla tedy krutější a větší, než mohla být.

Reakcí na velkou světovou válku bylo založení SN – Společnosti Národů. Pod touto organizací se skrývá myšlenka mnohem větší, než udržení míru. Je to myšlenka Světové vlády. Tenkrát se ale nepodařilo spojit mnoho národů, jelikož se bály, že ztratí svou vlastní suverenitu, přidají-li se do SN.

Dalším pokusem bylo založení CRF (Council on Foreing Relitions), kterou založil Roosvelth roku 1921 jakožto podporu Anglo-amerického impéria. Anglie a Amerika proto, že právě odtud pocházejí nejbohatší rodiny jako jsou právě Rothschlidé (Anglie) a Rockefelerové (Amerika). Cílem bylo zrušení národních států ve prospěch Světové vlády zajišťované elitou.

Oponenti Světové vlády se v roce 1930 rozdělili do dvou skupin, na komunisty a fašisty. V té době, konkrétně v roce 1934 bylo odhaleno, že i ve Spojených státech chtěli tamější magnáti nastolit národní socialismus. Stejně tak se něco podobného odehrávalo v Anglii a tamní král Edward VIII. musel abdikovat pro jeho veřejné podporování Hitlera.

Nastává druhá světová válka, která se opět stává velmi výhodnou pro bankéře. Ti znovu financují obě válčící strany. Po druhé světové válce využívají nepříjemné atmosféry ve světě a myšlenka Globální vlády opět přichází jako výhodné řešení. Tentokrát mají její propagátoři úspěch a to v podobě OSN (Organizace spojených národů), která byla založena vítězi druhé světové války r. 1945 v San Francisku za velké podpory elitáře Davida Rockefellera (například daroval pozemek pro komplex OSN v New Yorku)

Na scénu přichází Bilderberg

V roce 1954 poprvé přichází na scénu Bilderberg Group. Tehdy se světová elita tajně sešla v Oosterbecku v Nizozemí v hotelu Bilderberg (odtud název Skupiny). Na tomto srazu koncipovali svou vůbec první „misi“ – vytvoření jednoho z budoucích Superstátů, kterým je Evropská Unie. Celý budoucí plán zahrnuje tři Superstáty, k EU mají tedy ještě přibýt Severoamerická a Asijská Unie. Všechny budou provázány a vytvoří společnou Světovou vládu, jejíž regulátorem bude právě OSN.

Bilderberg Group (dále BG) byla tak utajovaná, že až do konce 80. let nikdo ani nevěřil v její existenci, přestože schůzky probíhají každý rok. Teprve v 90.letech se objevují první zmínky o BG v novinách, ale nic bližšího zatím nikdo neví. Až s příchodem nových medií – především internetu – se informace o tajné skupině Bilderberg začali rozrůstat a našli se lidé, kteří si dali za cíl přijít tajné Skupině na kloub a odhalit všechna tajemství kolem ní, jako třeba Jim Tucker, který sledováním BG strávil 27 let.

Největší průlom co se týče informací o BG nastal po roce 2006, kdy filmař Alex Jones o ní natočil dokumentární film. V něm mimo jiné sleduje tajný sraz, který proběhnul právě 2006 v Ottawě. Tehdy se sešlo 120 nejmocnějších lidí – mezi nimi například již zmíněný zakladatel BG David Rockefeller, bankéřská rodina Rothschildů či nizozemská královna Beatrix a mnoho dalších důležitých a mocných lidí světa – hlavy států EU, vysocí úředníci USA z ministerstva financí, obrany a z Bílého domu a další magnáti. Někteří z nich svou přítomností porušili americký Loganův zákon, který pojednává o zákazu scházení se lidí z vlády různých zemí bez předchozího svolení prezidenta nebo Kongresu. Ochranku po celou dobu třídenního srazu elit zajistila americká CIA a britská MI6.

Cíly tajné Skupiny

Hlavní cíl jsem již zmínila. Je jím vytvoření tří Superstátů a jedné Světové (Globální, Planetární) vlády. Dále by rádi zredukovali velmi početné lidstvo o 80 procent. Na tomto plánu již dlouhá léta pracují. Důkazy svědčí například o jejich činnosti ve farmacii - do očkováni přidávají látky způsobující rakovinu, AIDS je jejich práce, do pitné vody je uměle přidáván chlorid sodný, léky obsahu rtuť atd. Výsledkem by mělo být lidstvo o maximálním počtu 500 miliónů, kterému budou elity vládnout. Při představě tohoto snu BG se mi vybaví Orwelův román 1984.

Nyní jsem uvedla plány vzdálené budoucnosti (doufám). V současnosti se především tajně pracuje na návrhu Severoamerické Unie, která bude po EU dalším velkým krokem a úspěchem BG. Tato unie vznikne ze současných amerických organizací, jako je například NAFTA, GATT a APEC. Na tomto plánu se již aktivně pracuje, důkazem jsou schůze lídrů z Kanady, USA a Mexika, která nemají žádna veřejná opodstatnění.

Kníže Karel Schwarzenberg

O našem prvním místopředsedovi vlády je již známo, že se účastnil schůze BG v roce 2008, sám se k tomu dokonce i pod nátlakem médií přiznal. Zároveň je ale při ovacích na jeho osobu na tuto skutečnost zapomínáno. Nepochybně schválně. Jisté důvěryhodné zdroje také přicházejí s tím, že Karel Schwarzenberg byl na těchto schůzkách již dříve, konkrétně v letech 1979, 1980, 1981, kdo by ho ale v seznamech účastníků hledal pod jeho celým jménem Karl Johannes Nepomuk Josef Norbert Friedrich Antonius Wratislaw Mena von Schwarzenberg, jak je v nich uváděn.

Mimochodem, kdo že to u nás nejvíce prosazuje Evropskou Unii, úspěšný produkt Bilderberg Group?

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio