Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Bond se dočkal své písně ke Skyfall

Britská zpěvačka Adele nazpívala titulní píseň k nové "bondovce"...A zvládla to se ctí.

Adele, která je v současnosti jednou z nejopěvovanějších popových zpěvaček, byla přizvána, aby nazpívala titulní skladbu k filmu o nejslavnějším agentovi všech dob.

Skladba „Skyfall“, která se objevila na Youtube, je více než důstojným příspěvkem k předešlým skladbám, které dotváří kouzlo Jamese Bonda. Připomeňme, že předešlým interpretem byl Jack White spolu s Aliciou Keys, jejichž „Another Way To Die“ byla jedním z nejpřekvapivějších songů v celé historii 007 (bohužel ne v zrovna positivním smyslu).

Skyfall je taková, jaká by měla být – epická a dramatická (jako Bond samotný). Adele jí napsala spolu s Paulem Epworthem, se kterým spolupracovala již na své desce „21“. Chválím, že se rozhodli neudělat jí patetickou, jak má Adele u svých písní ve zvyku. I když u současného Bonda by teoreticky i šlo…

Film totiž provázely velké finanční problémy a nebylo tak vůbec jisté, jestli 50.leté výročí 007 bude doprovozené i něčím jiným než vzpomínkou. Nakonec se veškeré problémy vyřešily a my se tak můžeme těšit na konec října, kdy přijde snímek Skyfall do kin.

Adele se tak dostala do slavné společnosti, která měla tu čest podílet se na hudební vložce. Tato pocta se v minulosti dostala například Louisu Armostrongovi, Duran Duran nebo Madonně. Podle serveru rollingstone.com má nejlepší píseň na kontě Paul McCartney s kapelou Wings, kterou nahrál k filmu „Žít a nechat zemřít“ v roce 1973. 8.října se v obchodem dočkáme sběratelské edice všech filmů s agentem 007, kde součástí bude i CD se všemi písněmi, které byly pro Bonda nahrané. Jen informace, kdyby měl někdo zájem…

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio