Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Chcete titul magistr erotiky? Přijeďte studovat novou akademii do Zlína!

Uvažujete o nějakém vskutku netradičním studiu? Zkuste Erotickou akademii.

Tak se přiznejte – kdo z vás se nechal napálit? Dokud jsem nerozklikla odkaz na článek o nové Erotické akademii ve Zlíně a zprávu jsem si nepřečetla, tento zvláštní nápad jsem poněkud naivně chápala jako samozřejmost. Ale upřímně, co je v dnešní době v našich českých luzích a hájích jen vtip a co už ne? Občas se to těžko rozlišuje…

Je rozhodnuto. A je dobře rozhodnuto. Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy udělilo akreditaci nové vysoké škole. Od září začne ve Zlíně působit Erotická akademie,“ píše na stránkách Zlín.cz redaktorka s „lehce“ ironickým jménem Jana Pravdová. Jinak se jí ne nadarmo říká také mystifikátorka tělem i duší a s oblibou píše články založené na fikci.

Sice se jedná o starší článek, nutno ale dodat, že se však v posledních dnech stal velkým hitem na internetu. I přesto, že se jedná o autorčin další výplod fantazie, zájem o akademii by byl skutečně obrovský. „Hele, ale mohli by ji fakt nechat založit!“ komentuje článek jeden mladý čtenář. Další ze starších čtenářů zase tvrdí, že by se i na stará kolena hned vrátil do školy. No jen si to sami poslechněte: Vybrat si lze ze tří fakult, a to buď Fakultu lásky, Fakultu sexu, nebo Fakultu filmové erotiky. Místo rektora měl prý dostat sexuolog Radim Uzel a dalších zájemců je celá řada. Uchazeče čeká každý rok přijímací pohovor. A pozor! Kdo si s sebou donese vlastní lyrickou básnickou tvorbu, dostává body navíc. Na škole totiž mají zájem především o vnímavé studenty s citlivým srdcem. Studium je na Erotce (jak se akademii také říká) navíc bezplatné, tudíž dostává šanci opravdu každý.

Pojďme teď trochu nahlédnout do připravovaných osnov. Podle redaktorky Pravdové se můžete těšit nejen na hodiny erotických konverzací, čekají vás i další zajímavé předměty, jako je Tajemno dívčí duše, Máj sexu ráj, Viagra a Clavin – sexu ryzí Slavín a mnoho dalších žhavých předmětů. Rozhodně se tedy máte na co těšit. Absolventům bude navíc po pětiletém studiu udělen unikátní titul MgrE. neboli magistr erotiky. Po studiích se uplatníte jako specialisté na sex a lásku, manželské či nemanželské vztahy. A věřte, že vás studium bude rozhodně bavit a ani se přitom moc nenadřete. A co víc si v dnešní době přece přát?

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio