Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Co by to bylo, kdyby to bylo Wenku?

  Znáte hru: Co by to bylo, kdyby to bylo? Máte čas? Pojďme si zahrát! Pravidla jsou jednoduchá! Jeden klade otázky s úvodní formulkou a ostatní odpovídají, resp. napovídají, popisují a všemožně krouží, je to zábava. Tak zkouška: Co by to bylo, kdyby to byl adaptační kurz?

 

Znáte hru: Co by to bylo, kdyby to bylo? Máte čas? Pojďme si zahrát! Pravidla jsou jednoduchá! Jeden klade otázky s úvodní formulkou a ostatní odpovídají, resp. napovídají, popisují a všemožně krouží, je to zábava. Tak zkouška:

Co by to bylo, kdyby to byl adaptační kurz? Poznání, teamová hra, lanové aktivity, stavba vorů a plavba na nich, noc v lese a zpětná vazba, spolupráce. 

Co by to bylo, kdyby to byla zážitková pedagogika? Zábavná, trošku orientační hra v centru Prahy, která tě proklepne ze čtyř světových jazyků…

Co by to bylo, kdyby to byla vzdělávací exkurze?  Konzentration Lager Auschwitz I. und Auswitz II. – Birkenau, nebo snad archeologická zkušenost ve skanzenu Petronell… Už tušíte, co by to bylo? Tak ještě!

Co by to bylo, kdyby to byl sportovní kurz? Tak to každopádně jízda na in-linech kolem Lužických jezer, doplněná o výuku windsurfingu a kitingu, vodácký kurz, taky lyžák na snowboardu J a instruktor freeski k tomu na vrch… Ještě nevíte???

No, tak: Co by to bylo, kdyby to byl třídní výlet? Pravděpodobně Prachovské skály, turnaj v minigolfu a koupačka. Ne vlastně Slovinsko, památky a Julské alpy... Už víte? Ne? Tak poslední nápověda?

Co by to bylo, kdyby to byla cestovka na téma výjimečnost a odlišnost? Agentura Wenku – cestovní kancelář pro školy a školní skupiny.

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio