Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Darujte svým blízkým BARVOVOU TYPOLOGII a změňte jim život

Nevíte, co mamince nadělit pod stromeček, čím potěšit ségru nebo babičku? Pak si přečtěte tento článek a o Vánoce budete mít postaráno!

Co je to barvová typologie?

Určitě se to stalo i vám. Viděli jste na kamarádce nádherný svetr, a když jste zjistili, kolik za něj zaplatila, hned jste si ho šli koupit také. Ale ouha, na vás nevypadá vůbec tak dobře jako na ní a jednoduše řečeno vám nesluší. A tak letí na dno skříně mezi desítky podobných kousků, které si už nikdy neoblečete.

Zamysleli jste se však nad tím, proč tomu tak je? Proč na někom vypadá jeden a ten samý kus oblečení úplně jinak než na jiném? Odpověď je prostá: Stačí si nechat udělat barvovou typologii a podobný zážitek už se nebude opakovat!

„Barvová typologie se určuje podle pigmentu pleti, který se za celý život nezmění,“ říká vizážistka a majitelka image studia Annex Anna Smrčková. V praxi to funguje tak, že vám zakryje vlasy i oblečení a pak podle různě barevných šátků, přikládaných kolem krku, sleduje, co jednotlivé odstíny dělají s vaším obličejem. Sama pak vidíte, jak správně určená barva vyhladí vaši pleť a úplně vás rozzáří, kdežto s nevhodnou barvou vypadáte jak po celonočním flámu.

 Jaro, léto, podzim, zima

Ano, hlavní roli zde hraje čtvero ročních období. Je to vlastně docela logické, když se podíváte na barvy podzimu, musíte uznat, že jsou úplně jiné než ty letní. Buď vám sluší barvy studené (jsou to barvy zimy a léta) nebo teplé (barvy jara či podzimu), syté nebo jemné, jasné nebo matné (bez lesku). A podle toho se zjistí, jaký jste typ. A protože je to určení neměnné, budete ho moci využívat po celý život. V čem to pomůže?

V čem to pomůže?

Je až k neuvěření, co s vámi tato jednoduchá typologie udělá. Když totiž zjistíte, jaké barvy vám sluší, v jakých jste výrazná a v jakých naopak vypadáte jako šedá myška, je mnohem jednodušší se obléknout, nakupovat a vypadat prostě skvěle. Barvy jsou totiž při výběru oblečení to nejdůležitější! Člověk na první pohled nepozná, proč vám to tak sluší, ale hned uvidí tu obrovskou změnu, když vyměníte nudnou šedočernou kombinaci za VAŠI fialovozelenou...

Barvy na prvním místě

Barvy hrají výraznou roli samozřejmě i při volbě líčení, účesu a doplňků. Všechno musí barevně odpovídat vašemu typu a i s tím vám ve studiu Annex poradí. Péče, se kterou je o vás postaráno, se skvěle hodí právě jako dárek pro milovanou osobu – ať už maminku, babičku nebo kamarádku!

I muži si přIjdou na své...

Máte pocit, že jsou tyhle věci podstatné jen pro ženy? Tak to se velmi mýlíte! Barvy jsou důležité pro obě pohlaví, a tak by se typologie neměli bát ani muži. Vždyť i sebedražší oblek nebude vypadat skvěle, pokud zvolíte špatný odstín. „Muži za mnou často chodí, protože si nevědí rady a potřebují odbornou pomoc,“ říká Anna Smrčková a dodává: „vracejí se pak dokonce častěji než ženy, protože jejich okolí okamžitě pozná rozdíl a jim to dodá seběvědomí.“

Ve studiu Annex se postarají nejen o vás, ale i o vaše blízké, stačí jim věnovat dárkovou poukázku v určité hodnotě a nebo je rovnou objednat na danou službu, třeba právě na barvovou typologii. Na nabídku služeb i ceník se mrkněte na: http://www.annex.cz/, nebo si zajeďte rovnou do salonu.

Adresa: U Rajské zahrady 3, 130 00 Praha 3

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio