Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

David Villa rozkopal policejní auto!!!

Zveřejnění videa zakázala Barca, my vás o něj ale rozhodně neošidíme!

Televizní reklama na počítačovou hru Need For Speed – Hot Pursuit vzbudila uvnitř katalánského velkoklubu nebývale velké emoce. Hrdinou spotu se totiž stal jejich kanonýr David Villa, který kompletně rozkope policejní vozidlo. Jeho ničícími nástroji jsou fotbalový míč a dokonalá technika. Video s řáděním barcelonského útočníka se dařilo dlouhou dobu skrývat. Teď se však po více než dvou letech dostalo na veřejnost.

Vedení Barcelony proti reklamě rázně zakročilo těsně před tím, než se měla dostat na trh. Své rozhodnutí zdůvodnilo tím, že Villa by dával špatný příklad fanouškům a zároveň nechce, aby se hráči záměrně dopouštěli něčeho nezákonného a špatného. Je však jasné, že v tomto videu šlo spíše o nadsázku.

Celý spot začíná scénou, kdy David Villa jede ve svém sporťáku po ulicích Los Angeles. Když si to tak šine pobřežím, narazí na policejní auto, s kterým naváže vskutku přísný oční kontakt. Vzápětí se chopí svého fotbalového míče, který má jen tak pohozený na zadním sedadle a začne řádit. Celé ničení si krásně užívá a náramně se u něj baví. Poté co své dílo dokončí, v klidu pozoruje vykulené policisty, kteří se zmohou pouze na, „Můj bože“.

Šéfové Barci však tento skvělý a „naprosto reálný“ výkon svého svěřence nedokázali náležitě ocenit. Davida Villu tak můžeme dále obdivovat „pouze“ jako jednoho z nejlepších fotbalových střelců současnosti.  

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio