Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

How I Met Your... Father?!

Seriál Jak jsem poznal vaši matku čeká volné pokračování, kdy svoji cestu za svým životním partnerem bude dětem vyprávět matka. Bude to trhák nebo další sračka?

Podle informací amerického serveru deadline.com, který se odvolal na dobře informované zdroje, televize CBS vyjednává se studiem 20th Century Fox o dalším pořadu - How I Met Your Father (Jak jsem poznala vašeho otce). 

Volné pokračování tak přinese další příběh o partě mladých lidí žijících v New Yorku. Svého vyvoleného, tedy Teda Mosbyho, ale bude hledat matka. 

Postavy nového seriálu mají být představeny v posledních epizodách HIMYM, kterého je v současnosti vysílána poslední, devátá řada.

Seriál Jak jsem poznal vaši matku je kritizován za postupnou ztrátu své kvality a originality. Podle některých kritiků tvůrci v některých řadách odbočili od původní myšlenky, tedy cesty Teda Mosbyho za svou manželkou, až příliš. 

"Seriálu, kterého jsme si užívali první 4 série, poklesla úroveň ve všech aspektech: psaní, hraní, směrování. Jediným důvodem, proč se vysílá, je strategie CBS, která nedopustí, aby se stal nepopulární. Dva a půl chlapa je podobným příkladem,“ míní kritik seriálů na stránce metacritic.com. 

Podobně se vyjádřil i další, který tvrdí, že se "postavy stávají starými. Vtipy jsou staré. Příběh nepokračuje tak, jako v předchozích řadách. Už musí přijít konec.“

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio