Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Kam o Vánocích? No přece za sportem!

Už jste o tom slyšeli? Mnoho sportovišť v Praze nabízí o Vánocích vstup zdarma!

Pojídání kapra s bramborovým salátem, nazdobené chlebíčky, ládování se cukrovím… kdo z nás by si dokázal představit Vánoce bez tradiční večeře? Jenže všechno má své klady i zápory. Po dobrém jídle se cítíme nadmíru spokojeni, ovšem s hormony štěstí přibývají i kalorie. Do sportu se o svátcích nikomu zrovna dvakrát nechce, a tak raději sedíme doma u televize, odpočíváme a užíváme si prázdnin. Jenže byla by škoda nevyužít milý dárek v podobě sportu zdarma, který už několikátým rokem nabízí projekt Praha sportovní.

V rámci Týdne sportu zdarma lze navštívit nejen klasická sportoviště, jako jsou fotbalová hřiště, tělocvičny a posilovny. Vydat se můžete do bazénu, na lezeckou stěnu, nebo si dokonce vyzkoušet lekci bojového umění. Nabídka je skutečně obrovská. Na stránkách projektu byl nově vytvořen rezervační systém, kde se lze zaregistrovat na své oblíbené sporty. Zájem je velký a mnoho sportovišť už naplnilo kapacitu. Pokud sháníte místo na poslední chvíli, nemusíte zoufat. Některá sportoviště, například lezecké stěny, umožňují většinou vstup bez registrace.

Drobné si připravte pouze na vypůjčení sportovního vybavení. Ten ale budete nutně potřebovat pouze na pár sportovištích – nejčastěji na lezeckých stěnách. Zbytek sportovního zážitku je jen a jen zadarmo, tak neváhejte a vyrazte si zpříjemnit prázdniny užitečnou sportovní aktivitou. Akce probíhá od 25. 12. až do 31. 12.

Více informací najdete na: www.prahasportovni.cz.

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio