Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Kam za netradičními vánočními dárky ? Navštivte Holešovice Fashion Market !

Měsíc uteče jako voda a máme tu Vánoce. Pokud nechcete shánět dárky na poslední chvíli, možná byste měli pomalu začít s jejich výběrem. Samozřejmě se můžete spokojit s voňavým stromečkem z benzinové pumpy, ale máme pro vás daleko lepší řešení. Nespoléhejte se na Ježíška a přijďte 7.-8.12. na Holešovice Fashion Market !

Vybírání dárků se někdy stává opravdu zdlouhavou a vysilující činností. Usilovně přemýšlíte, čím vašeho známého obdarovat. Mnohdy ale ne a ne přijít na to, jak se vyhnout  sterotypům, ke kterým se stejně nakonec každoročně uchylujete. Dárky jako nové CD či kosmetika nikoho neurazí, ale obdarovaný z nich radostí skákat asi nebude. Říkáte si, že byste rádi darovali něco originálního, ale konkrétní představa vám chybí. Možná by vám stačila nějaká inspirace via Google, jenže kde na to brát v tom předvánočním shonu čas, že.

Pokud v předchozím odstavci poznáváte sami sebe, máte (skoro) vyhráno. Vaším zachráncem je v pořadí již čtvrtý Holešovice Fashion Market ! V areálu Pražské tržnice se vám představí množství mladých prodejců (http://lovemusic.cz/holesovice-fashion-market/prehled-prodejcu/) , kteří jsou doslova ztělesněním originality a nekonvenčnosti. Ať už vaši známí ujíždí na vintage, moderním designu, rozplývají se nad plyšovými brožemi zvířátek, mají potřebu psát do zápisníků, který nikdo jiný nemá nebo se považují za punkové rebely, tady jim dárek vyberete. S trochou štěstí se vám povede koupit i něco pro rodiče a v nějakém retro stánku možná i pro babičku s dědou.

Stačí pouze jediné. Přijďte 7. či 8.12. od 10:00 do 22:00 na Pražskou tržnici v Holešovicích.

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio