Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Kdo je sakra Ornella Štiková?

Média nás stále masírují rádoby celebritami. Řekněte mi, koho to zajímá? Už ani mou babičku to nebaví.

Ornella Štiková se vyspala s nějakým chlapem, který je ženatý s nějakou ženskou. Možná se ptáte, proč si pamatuji jméno Ornelly Štikové, a ne těch ostatních. Bude to tím, že na mě titulek s jejím zvláštním jménem vyskakuje v průměru 15x denně – a k mému překvapení se nemusí jednat jen o bulvární média. Upřímně, opravdu vás to zajímá?

Možná ano, ale v tom případě zřejmě nejste schopni žít plnohodnotný život a ukájíte se nad problémy a životy jiných, přitom pro vás nepodstatných lidí (nebo snad podstatných?!). Teď nemyslím herce či zpěváky nebo jiné umělce, jejichž TVORBA pro vás opravdu může mít nějaký smysl nebo význam. Ale opravdu se musíte pídit po tom, jestli si Dara Rolins k snídani namazala rohlík s máslem, nebo jestli nastal šokující zvrat a na máslo si k překvapení všech přiložila ještě tři plátky sýra?

Takovýchto naprosto nedůležitých „zpráv“ si můžete každý den přečíst, co vaše hrdlo ráčí, nebo spíše snese. Bulvární média se ze svých čtenářů snaží udělat otroky a spolupachatele. Snaží se o naprosté odhalení soukromí lidí, kteří si to třeba nepřejí. Čtenáři jim v tom pomáhají, protože mnozí z nich si povídáním například o Ornelle krátí polední přestávku. Bulvár také spoléhá na své horké linky, díky kterým čtenáři mohou zavolat a sdělit redakci nejnovější drb.

A kde že se berou lidé, jako je Ornella Štiková? Řešení je jednoduché. Bulvár čas od času nemá o čem psát, a proto se snaží vytáhnout s někým novým. Ne vždy se takový tah povede, nicméně u Ornelly je tomu právě naopak.

Už si přeji, aby porodila, jinak se jejího konce na mém monitoru asi nikdy nedočkám. Lidem, kteří čtou bulvár, přeji, aby se jejich duše co nejdříve uzdravila a začala se zajímat o něco mnohem, mnohem podstatnějšího. 

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio