Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Kupte jízdenku od Student Agency a druhou máte zdarma!

Až do 14. února vás vyjde cestování po Evropě se Student Agency díky valentýnské nabídce mnohem levněji. K nákupu jedné jízdenky dostanete druhou zadarmo.

Výhodně cestovat můžete až do 28. února 2013, pokud si do svátku zamilovaných, tedy do 14. února, zakoupíte jízdenku od Student Agency. Druhou zpáteční jízdenku pak dostanete úplně zadarmo a můžete ji věnovat někomu blízkému, koho byste rádi na cestu Evropou vzali s sebou. Anebo si výslednou cenu jízdného rozdělit na dvě části a složit se na ni s kamarádem či kamarádkou, což vás vyjde podstatně levněji, než kdybyste kupovali jízdenku každý zvlášť pro sebe.

Benátky, Paříž, Bern, Vídeň, Berlín, Londýn, Oslo… Výběr je opravdu široký. Nabídka destinací, do kterých lze zakoupit akční jízdenku, zahrnuje spoustu evropských měst. Vycestovat za akční cenu žlutým autobusem Student Agency lze přímo z Prahy nebo také z Brna (i když v tomto případě už je nabídka omezenější).

Akce však platí pouze pro zpáteční jízdenky s návratem do 10 dnů a nelze je stornovat ani je jinak měnit. Radím tedy výběr pořádně promyslet a dopodrobna naplánovat, ať pak nejste zklamaní. Jistě nebude na škodu také upozornit, že akci nelze kombinovat s dalšími slevami a hlavně se netýká transferových spojů v rámci České republiky (ty se počítají za plnou cenu). Tím se ale nenechte rozhodně odradit, akční cena je stále příznivá, a jestli máte už delší dobu v plánu někam vycestovat, byla by škoda ji nevyužít.

Jízdenky lze zakoupit online na www.jizdenky.studentagency.cz v části „Valentýnská nabídka“, na prodejních místech Student Agency sídlících v některých městech či u smluvních prodejců. Pokud vás nabídka zaujala a máte možnost během února vycestovat, radíme na nic nečekat a pustit se do výběru. Neváhejte ale příliš dlouho, počet míst v jednom spoji je totiž omezen.

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio