Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Letní škola divadla a filmu pro děti a mládež

  Letní ambroziáda Léto již klepe na vrata, ale vy jste zatím nenašli vhodný program na prázdniny?

 

Letní ambroziáda

Léto již klepe na vrata, ale vy jste zatím nenašli vhodný program na prázdniny? Pokud máte zájem o divadlo, film, zpěv, tanec či moderování, anebo se v příštích letech dokonce chystáte na umělecké vysoké školy, letní Ambroziáda pro vás může být tou nejvhodnější variantou. 

Umělecká agentura Ambrozia umožňuje mladým lidem z celé České republiky nahlédnout do světa divadelních reflektorů a filmového plátna.

V průběhu všech prázdnin školního roku (jarní, letní, podzimní , vánoční) pořádá vzdělávací kurzy,  kterých se zúčastňují děti a mladí lidé od 8 do 20 let. 

Jedná se o týdenní vzdělávací kurzy, kde se, pod vedením zkušených lektorů, mladí umělci učí, že umělecká dráha není jen o talentu a penězích, ale také o nějaké té snaze, dřině a usilovné práci. 

V těchto dnech jsou obsazována poslední volná místa na letní kurzy. Podle uspořádání vašich aktivit přes léto, si můžete vybrat ze čtyř různých turnusů po celé České republice a dvou turnusů v Chorvatsku u moře.

Účastníci jsou na začátku rozděleni do jednotlivých skupin/tříd se svými vrstevníky a každé z těchto skupin je přidělen rozvrh hodin. V něm se dozvědí, čemu všemu se budou v jakých intervalech věnovat, kdy konečně obědvat apod. 

Pod vedením zkušených lektorů se každý leccos přiučí z oblastí muzikálového či filmového herectví, tance, zpěvu, moderování, a dokonce tvorby filmu.

Možná vám slova „rozvrh“ a „učit se“ začínají příliš připomínat školu, nenechte se ale zmást! Nejedná se o žádné přednášky, výuka probíhá praktickou prací na projektech.  Každý večer je navíc nachystán nějaký ten zábavný program. Tam, mimo jiné, vystoupí i výše zmínění lektoři, mezi nimiž najdete známé zpěváky, herce a dokonce i profesory z konzervatoře nebo DAMU.

Během závěrečného vystoupení, všichni účastníci předvedou, co se za celý týden naučili a obdrží certifikát o absolvování kurzu.

Pokud byste o tento umělecký zážitek nechtěli přijít, s přihlášením příliš neváhejte. Více informací a elektronické přihlášky najdete přímo na webových stránkách agentury: www.ambroziada.cz

  

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio