Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Manžel k smrti vyděsí svou ženu

Takovou legraci si z vaší partnerky raději nedělejte.

Kamion, který byl tažen pozadu, se může stát skvělým nástrojem k tomu, abyste svému spolujezdci zařídil hnědé spoďáry. Právě o takový žert se pokusil vykutálený manžel, který si jako svou oběť vybral vlastní ženu.

Manny Perez  ze Severní Karolíny se cestou na letiště zjevně nudil, a tak se rozhodl, že se trochu pobaví. Nenapadlo ho nic jiného, než že využije náklaďáku, který před ním vezl na korbě tahač. Protože na první pohled vše vypadalo tak, že náklaďák míří přímo na jejich vozidlo, nebyl žádný problém vyděsit jeho manželku Sabru, která zažila obrovský šok.

Na začátku celého videa Manny říká: „Ok, takže támhle je vlečený kamión a vypadá, jako kdyby najížděl přímo na nás. Moje žena spí, tak uvidíme, zda ji dokážeme vyděsit“. Krátce poté, co tuto větu dořekl, následovala ona osudová: „Lásko, probuď se! Blíží se kamión,“ vykřikl.

Reakce do té doby spící Sabry byla okamžitá. Otevřela oči a začala ječet hrůzou. Pak nastalo ticho a zmlkly i obě děti, které seděly vzadu.

Do toho Perez pronesl, že se omlouvá, ale že to bylo vtipné. Jenže jeho žena se vůbec nesmála, nic neřekla a jen rychle zakryla kameru.

O tom, jestli video je, či není vtipné, si udělejte obrázek sami. Já bych vám jen poradil, abyste nic podobného nezkoušeli. Už jen manipulace s telefonem, se kterým se Manny natáčel na dálnici, je docela riskantní.

 

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio