Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Mighty Sounds, největší festival svého žánru v ČR

Chceš zažít tři dny plné muziky, piva, pohody, super lidí a skvělé atmosféry? Máš rád ska, punk, reggae, rock´n´roll, hardcore a podobné hudební styly? Jestli ano, jsi ideální fanoušek festivalu Mighty Sounds! Osmý ročník žánrově unikátního hudebního festivalu proběhne od 13.

Chceš zažít tři dny plné muziky, piva, pohody, super lidí a skvělé atmosféry?

Máš rád ska, punk, reggae, rock´n´roll, hardcore a podobné hudební styly?

Jestli ano, jsi ideální fanoušek festivalu Mighty Sounds!

Osmý ročník žánrově unikátního hudebního festivalu proběhne od 13. do 15. července v areálu Letiště Čápův dvůr v Táboře. Nabídne Spoustu kapel a DJs, tři živá pódia, čtyři DJské scény, divadelní stan a zábavný doprovodný program.

Letos to rozbalí například jamajská legenda Inner Circle, v plné síle se ukáží průkopníci hardcoru Biohazard nebo sympatická hvězda folk punku Frank Turner. Svým nábojem to rozproudí fanouškům již známí multižánroví Irie Révoltés a se sexy zpěvačkou ska-punkoví The Locos.

Z české scény zahrají na dudy punkáči z Pipes and Pints a pořádný říz Mighty Sounds dodají Hentai Corporation. Nebude chybět ani festivalová klasika Fast Food Orchestra nebo Sto zvířat.

„Už jsem byla na spoustě festivalech, ale Mighty Sounds byly vždy jednoznačně nejlepší. Výborně jsem si zapařila na kapely a seznámila jsem se se spoustou milých lidí. Vyhovuje mi, že festival stále není tak masový jako jiné festivaly. Také se těším na graffiti exhibici a sportovní program.“ nadšeně sdílí své dojmy fanynka Kateřina Mlynářová.

Vstupenky na tento letní mejdan pořídíte do 12. července za 950 Kč a na místě za 990 Kč na všechny tři dny. Zabalte stany, spacáky, vezměte kamarády a pojďte si užít letní dny na Mighty Sounds. Uvidíme se u pódia.

www.mightysounds.cz

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio