Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Nejzvrhlejší politická rvačka v televizním studiu

Egyptští politici za to umí pořádně vzít. Ukázali to během televizního pořadu, ve kterém se proti sobě postavil stoupenec a odpůrce již svrženého egyptského prezidenta Husního Mubaraka.

Horkokrevní politici se sešli, aby si vyjasnili, kdo a jak bude vládnout. Celá debata skončila fiaskem, které vyvrcholilo házením křesel, bot a nakonec jeden z politiků zaznamenal přesný zásah hrníčkem. Na svém místě nevydržela ani moderátorka, která za krátkou chvíli zjistila, že situaci neuklidní a raději vzala nohy na ramena. Celý incident pak museli uklidňovat pracovníci televize, kterým se nakonec podařilo oba soky odtrhnout a částečně eliminovat. I když takový nepořádek ve studiu bych uklízet nechtěl.

I v našem rybníčku můžeme zaznamenat již legendární Mackovu facku věnovanou Davidu Rathovi. Tento legendární souboj se odehrál na valné hromadě stomatologů. Macek přihlížejícím zubařům oznámil, že si musí vyřídit něco osobního a Rathovi zasadil slušný políček. Celý incident měl ještě dohru, při které Rath další úder Macka vykryl. Britský Guardian tento konflikt zařadil mezi nejlepší politické rvačky. Mirku a Davide, děkujeme!

Egyptští politici - http://www.youtube.com/watch?v=OvAsumnsVX0

Mackova facka - http://www.youtube.com/watch?v=e3laWc4ez-k

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio