Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Obklopeni kretény

Škola, práce, ulice, tam jich najdeš nejvíce!

Já, vy, my všichni jsme obklopeni kretény a zároveň svižně, neúprosně, celou svou bytostí a po celý svůj život nové kretény vytváříme, novými kretény jsme, abychom pak někoho svojí tupostí, blbostí a omezeností obklopovali.

Kupříkladu vyblitý to přízrak nadcházejících voleb jasně ukazuje schizofrennost dané situace. Každý občan, byť i ten sebeblbější, je obklopen kretény hlásajícími „Neberu úplatky!“ (Tím se dneska lidi chlubí, že nekradou?) „Nepřípustím Majdan v Praze!“ (Jako, co to???) „Školy bez éček!“ (Voe, střdní škola hadr!), kteří bivakují v kreténovitých uskupeních toho nejhutnějšího kalibru.

Přesto, při střetu občana s těmito „kretény“, prokopnete tak do mrtě zrcadlo, až vám střepy polezou všemi votvory ještě tejden. Ač politik, který je v zastupitelstvu po několik let, svižně odříká vše potřebné k projednání, dodá všechny argumenty proti výstavbě jakéhosi developerského kýhovýra, jasně pronese, že celé zastupitelstvo je proti tomuhle přehuštěnému futrování novobarabizen, a že je to dokonce výstavba díky územnímu plánu protizákonná, přesto vyřvaná těhule, která do sebe zajisté valí šlehačku s okurkami rychlostí propouštění horníků na Ostravsku, už půl hodiny v prapodivných intervalech exaltovaně deklamuje, jak se vším nesouhlasí. Další tejpek vždy suverénně prohlásí „Já ničemu nerozumim, moc jsem se nepřipravil, omlouvám se, že vás zdržuju, ale…“ a pak vysere takovou kopu přebytečnejch dotazů, že netušim, co místní zastupitelé berou za dryjáky na stres, že ho na místě nezbušili. A do toho banda důchodců neustále zmateně provolává „My tu žijem!“, „Už teď tam neni kde chodit!“, „To vy tam nebydlíte!“, „Komu to prospěje!“, „Sklepy jsou mokrý!“, „My tu žijem 30 let!“, když cítí, že napětí příliš polevilo. A jako třešnička na dortu toho všeho kreténství, sedim já, čerstvě zletilej degenek, kterej rozumí územnímu plánu, asi jako Papuánec jablíčku vohejbajícímu se v kapse.

Tak si řikám, že kdybych byl Kalousek, anebo snad Zeman, tak bych chlastal stejně, možná i víc.

Jo, možná si vy, malí kreténci, myslíte, že politika je vám na hony vzdálená a obklopování kretény vás mine obloukem, inu tůdle! Školička je toho plná víc, než latrína po příjezdu mexickýho zájezdu. Zrovna vy jste obklopeni kretény, který buď, moc do školy chodí, nebo naopak do ní ani nepáchnou, serou na učení, učej se, pracujou, nepracujou, píšou úkoly, nepíšou úkoly, kamaráděj s Jiřinou, nenáviděj Jiřinu… Stačí si vybrat z toho nepřebernýho automatu kreténství a pak už jen bejt nasranej na celej svět po celej studijní život a myslet si, že zrovna vy jste z obliga. Hovno s voctem. Jen si vzpomeňte, kdo si votvíral držku na učitele a nadával mu, že ničemu, ani tomu pitomýmu textu, co máte číst, nerozumí. Na toho učitele, co má 30 let praxe, vydal 6 knížek a celej život se věnuje literatuře. Však ano! Vy máte pravdu! Ten text, ze kterýho jste přečetli sotva dvě věty, máte v merku, protože jste geniální… kreténi.

Je to marný… vono stejně se jednou na ten plakát s divnym sloganem, kde srajdíte něco ve stylu „Mám vás rád.“, dostanem všichni. A až nám budou lepit žvýkačky na xicht a na tváře nám přimalovávat penisy, stejně budem vědět, že kreténi jsou ty druhý. 

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio