Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Poslechněte si show hokejové komentátorky

Největší hokejový hit posledních dnů nejsou góly ani šarvátky, ale zlínská komentátorka, která svým „výkonem“ pobavila celou republiku. Řeč byla například o Balaščíkovi, 42. třetině, nebo šesté minutě prvního poločasu.

Internetový server Tipsport.cz přináší divákům pravidelné přenosy ze všech extraligových stadionů. Fanoušek si tak přijde na své vždy, když zápas jeho klubu nevysílá žádná z tuzemských televizí. K zajištění přenosu včetně komentáře si Tipsport najímá externí firmy. A právě tam hledejme hlavní kámen úrazu.  

Komentátor, který byl původně připraven utkání Zlín – Kometa komentovat, totiž náhle onemocněl. Přímo na stadionu tak byla oslovena mladá zlínská fanynka, která návrh ke komentování přijala. Odvážná komentátorka přitom neměla k dispozici žádné podklady a musela si tak vystačit pouze se soupiskou. Její nepřipravenost se tak musela dříve či později projevit a fanouškům sledujícím přímý přenos ze Zlínského stadionu připravila vskutku nezapomenutelný zážitek.

Zmatená komentátorka začala perlit hned od začátku a po celou dobu svého vystoupení si pletla časy, vteřiny s třetinami i jména hráčů. Při zlínském gólu tak například zahlásila: „Köhler dává gól v 16. minutě 42. třetině“.  Jméno zkomolila třeba jedné z největších hvězd zlínského mužstva Balaštíkovi, kterého pravidelně nazývala Balaščíkem.

Své působení na komentátorském stanovišti nakonec sama ukončila už po první třetině. Fanynka však svými hláškami dokonale pobavila celý hokejový národ. Třeba se tak jednou dočkáme toho, že si každý bude moci zvolit, zda chce sledovat profesionální, či amatérský komentář.

Sestřih nejlepších výroků si můžete poslechnout ve videu pod článkem.

http://www.youtube.com/watch?v=dHdPM5BizTk&feature=player_embedded

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio