Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Pospěšte si! Fedcupové finále je téměř vyprodané

Na české tenistky bude ve finálovém utkání 3. a 4. listopadu proti Srbsku čekat vyprodaná O2 Arena. Podle pořádající agentury zbývají poslední vstupenky z uvolněných blokací. Jejich předprodej přitom začal teprve v pondělí ráno.

Předprodej vstupenek na finále Fed Cupu začal v pondělí v jednu hodinu a o pár hodin později už bylo prakticky vyprodáno. Utkání Česká republika - Srbsko fanoušky táhne. Důvod je jasný. Češky budou obhajovat triumf z minulého roku, kdy v Moskvě porazili favorizované Rusky.  Velkým lákadlem je také účast nejlepší české tenisky Petry Kvitové, která má ve fedcupových zápasech fantastickou bilanci patnácti výher a pouhých čtyř porážek.

Srbsko, které do finále postoupilo po výhře nad Ruskem, reprezentují dvě bývalé světové jedničky. Ana Ivanovičová i Jelena Jankovičová však velice dobře vědí, jak rychle se dá spadnout zpátky na zem. Naše barvy bude hájit Petra Kvitová, kterou ve dvouhře s největší pravděpodobností doplní Lucie Šafářová. Ve čtyřhře se čeští příznivci mohou těšit na duo Hradecká & Hlaváčková.

Balíčky na oba dny finále byly nabízeny ve třech kategoriích. V prvním patře stály 2990 korun, ve čtvrtém 1490 a nejlevnější lístky byly za 990 korun. Sobotní dvouhry začnou ve 13:30, nedělní program startuje v 11:00. Pokud si tuto událost nechcete nechat ujít, navštivte terminál www.sazkaticket.cz, kde se ještě objevují jednotlivé kusy díky uvolněným blokacím.

Zoufat nemusíte, ani když vstupenku neseženete. Příležitost shlédnout špičkové tenisové utkání budete mít už 29. 10., kdy svou exhibici předvedou Petra Kvitová a Maria Šarapovová. Lístky na tento zápas hraný v pražské O2 Areně naleznete v předprodeji za 290 a 590 korun.  

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio