Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Poznáte výnimočného učiteľa aj? Prihláste ho do súťaže

Ak poznáte výnimočného angličtinára, prihláste ho do súťaže The Best Teacher of English Awards. Uzávierka prihlášok je 9. decembra.

Začína sa súťaž o najlepšieho učiteľa anglického jazyka základných a stredných škôl. Nadačný fond Prague Post v spolupráci s vydavateľstvom Macmillan a Americkou ambasádou v Prahe vyhlásili jej piaty ročník.

„Naším cílem je nejen ocenit práci učitelů-angličtinářů, ale také představit veřejnosti nové pedagogické metody a postupy, které se na školách při výuce anglictiny využívají,  hovorí Šimona Müllerová z Nadačného fondu Prague Post.

Na prihlásenie učiteľa do súťaže je potrebné poslať prihlášku spoločne so životopisom, doporučeným listom od žiakov a videonahrávkou z vyučovacej hodiny na adresu NFPP.

„Při výuce jsem zaměřená na smysluplnost, ukazuji žákům praktickou využitelnost nových znalostí,“  hovorí Helena Pálenská, jedna z troch minuloročných ocenených. „Zakládám si na svém výukovém stylu a přístupu k žákům. Vyučuji na I. i na II. stupni a těší mě nacházet způsoby, jak zaujmout malé děti, ale také teenagery, což někdy bývá podstatně náročnější. Kladu důraz na hodnotu a jedinečnost každého žáka,“ dodáva učiteľka zo ZŠ Hanspaulka.

Všetky informácie o súťaži nájdete na adrese http://www.ppef.cz/cz/best-teacher-of-english-award/

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio