Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Princ a Princezna Majálesu

Jaro se nezadržitelně blíží a my se kromě krásného počasí můžeme těšit i na Majáles 2013 – oslavu jara a studentského života! Tento rok se zapojí i EASY, a tak vás čeká zcela nový projekt s názvem Princ a Princezna Majálesu. Jde o naprosto unikátní středoškolskou akci, která tu ještě nebyla.

O co se konkrétně jedná? Jak jistě víte, největší pražské vysoké školy si volí svého kandidáta na Krále Majálesu a kandidátku na Miss Majálesu, kteří po celý měsíc studentských oslav bojují o titul Král a Miss Majálesu. My bychom rádi podobným způsobem zapojili právě středoškolské studenty.

Jakýkoli student či studentka střední školy může kandidovat na titul Prince a Princezny Majálesu a může tak získat nejen hodnotné ceny v podobě elektroniky, kosmetiky a dalších drobností, ale také historické prvenství v tomto unikátním projektu.

Registrace na kandidáta či kandidátku je velice jednoduchá, stačí napsat své jméno, příjmení, název střední školy, na které studujete, bližší informace o vás a proč byste rádi kandidovali, přiložit vybrané dvě fotografie, které vás vystihují, a odeslat na mail pro kandidáty [email protected] a pro kandidátky [email protected].

Registrace všech kandidátů končí 18. března o půlnoci a 20. března v pravé poledne začíná internetové hlasování. Od tohoto data budou na internetových stránkách pražského Majálesu vyvěšeny vizitky všech kandidátů na Prince a Princeznu Majálesu s jejich fotografií a krátkým popisem, samozřejmě bude také možnost hlasovat pro svého favorita nebo favoritku.

Internetové hlasování bude ukončeno 29. března o půlnoci, 8 kandidátů na Prince a 8 kandidátek na Princeznu s nejvyšším počtem hlasů postoupí do semifinále.Na počest semifinalistů bude 5. dubna uspořádaná párty v P.M. klubu a nebude to klasická párty, na které jste zvyklí. Celým večerem bude provázet sympatická moderátorka Marie Kružíková a samozřejmě ani DJ nebude chybět. Na začátku večera bude představeno všech 16 semifinalistů, pro které budou návštěvníci moci hlasovat a poslat tak svého favorita či favoritku do finále.

V průběhu večera budou probíhat soutěže pro publikum o hodnotné ceny od našich sponzorů. Můžete získat loď od Redbullu, tričko YourSign, lístky na Majáles, kosmetiku a spoustu dalších. Naši semifinalisté budou mít samozřejmě možnost zaujmout publikum a získat tak pro sebe hlasy. Do finále postoupí 4 kandidáti na Prince a 4 kandidátky na Princeznu s nejvyšším počtem hlasů a automaticky získají VIP lístek na majáles.

V hlavní den majálesových oslav se finalisté spolu se svou družinou a případně alegorickým vozem zúčastní majálesového průvodu a během odpoledne budou bojovat o historicky první titul Prince a Princezny Majálesu.

Volba Prince a Princezny Majálesu je akce, u které prostě nesmíte chybět. Jako kandidát můžete vyhrát atraktivní ceny, potkat spoustu zajímavých lidí, ale hlavně můžete být v něčem historicky první! Pokud se třeba rozhodnete zúčastnit jen jako publikum nebo podpora pro kamaráda nebo kamarádku, můžeme slíbit, že se nebudete nudit a zažijete zcela nový druh párty. Buďte součástí akce, na kterou nezapomenete!

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio