Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Redbull Dodgeball2: Československé finále

Už tento piatok sa v Tyršově domě v Prahe uskutoční univerzitné finále vo vybíjanej. Príďte si zaspomínať na staré časy!

V piatok 7. 12. 2012 sa v Tyršově domě neďaleko pražského Újezdu uskutoční univerzitné finále druhého ročníka vo vybíjanej.

Jedenásť českých a päť slovenských tímov si postup vybojovalo počas kvalifikačných turnajov v univerzitných mestách v oboch krajinách. Vo veľkom finále si sily zmerajú v klasickom KO systéme: Kto prehrá, končí. Hrať sa bude od osemfinále, v rámci samotného turnaja budeme mať možnosť vidieť pätnásť zápasov.

„Chtěli jsme uspořádat pro studenty akci, kterou všichni znají, a přinést do toho něco nového, vtipného,“ hovorí Tomáš Kroupa, jeden z organizátorov akcie.

„Napadla nás vybíjená, kterou každý hrál na základní škole a má na ni příjemné vzpomínky. Řekli jsme, že to chce něčím okořenit, proto se hraje se dvěma míči. Jelikož jsou studenti hraví a tento event má být hlavně o zábavě, přidali jsme pravidlo o převlecích.“

Vďaka tomuto pravidlu môže tím dostať bonusový život, ktorý udeľujú komentátori a rozhodcovia za kreativitu a vtip.

Po vyhlásení výsledkov sa o 22:30 začína afterparty. „Ta se uskuteční v nedalekém baru. Návštěvníci se mohou těšit na super DJ’s, kteří nás doprovázeli celou tour – DJ N’zym, DJ Nobodylisten a DJ Ollie. Dále na visual show, ale hlavně na kopec zábavy a drinků,“ hovorí Kroupa.

„Základním pravidlem celé této akce je užít si to a bavit se, což páteční finále dozajista nabídne,“ dodáva Kroupa.

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio