Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Rowan Atkinson hlásí návrat

Komik Mr. Bean a superagent Johnny English se vrací v kultovním seriálu Černá zmije.

Rowana Atkinsona jako jednoho z nejlepších komiků na světě Mr. Beana zná téměř každý. Méně lidí si ho již vybaví jako Johnnyho Englishe a myslím, že jen nepatrná menšina českých diváků bude znát Atkinsona jako herce v britském sitcomu Černá zmije. Historie tohoto seriálu se datuje až do 80. let minulého století, kdy se poprvé odvysílaly první čtyři série. Každý díl seriálu se odehrává v jiném historickém prostředí, od 15. století až do první světové války. V dílech cestuje Rowan Atkinson jakožto postava Edmunda většinou se svým kolegou Tonym Robinsonem, který ztvárňuje Edmundova pomocníka/rádce Baldricka. 

Nový seriálový skeč, který Atkinson představil na charitativním večírku Prince's Trust, se věnuje bankám a bankovní krizi a kvůli tomu, že při jeho prvním představení na večírku byly pořízeny amatérské záznamy, které se začaly šířit po internetu, se epizoda v televizi neodvysílá. Fanoušci seriálu začali díky novému skeči mezi sebou spekulovat o tom, že by se mohla připravovat pátá řada seriálu, která by se mohla odehrávat jak v minulosti, tak prý i třeba v daleké budoucnosti. 

V seriálu Černá zmije vystupoval s Rowanem Atkinsonem také například britský herec Hugh Laurie, který se proslavil především rolí doktora House ve stejnojmenném americkém seriálu.

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio