Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Soutěž - díl II. - Lokál

Přichází druhý díl soutěže o poukázky do skvělých restaurací a s ním i druhý profil jedné skvělé hospody – LOKÁLU!

Lokály můžete v Praze najít hned dva, my se však budeme zabývat (a poukázka platí také tam) Lokálem U Bílé kuželky poblíž Karlova mostu.

Tato restaurace, spadající do řetězce podniků Ambiente, se zaměřuje především na klasickou českou kuchyni. A to opravdu důkladně – nenajdete tu žádná dochucovadla či potravinové náhražky, pouze kvalitní, domácí a čerstvé potraviny, které jsou v naprosté většině od lokálních výrobců.

Co si tam ale dáme?

Poukázka je v hodnotě 500,- korun, takže vystačí na více chodů a i nějaké to pivečko – mají zde výborné ze sudu!

Jako předkrm bychom doporučili oblíbenou tlačenku z Davle s čerstvou cibulí s vynikajícím domácím chlebem či párky od Krejcarů s hořčicí a čerstvým křenem.

Z hlavních jídel lidem nejvíce chutnají klasické české stálice – skvělá svíčková či řízek! Kdo však chce svým chuťovým buňkám dopřát něco opravdu extra, měl by vyzkoušet smažený sýr. Zapomeňte na „smažáky“ dělané na přepalovaném tuku a podávané v housce. Tento je totiž úplně jiný a samozřejmě mnohem lepší!

A co dezert?

Na závěr přichází to nejlepší. Rakvičku se šlehačkou zná asi každý. Tady však poprvé poznáte, jak by měla pravá rakvička se šlehačkou chutnat. Domácí rakvička & domácí šlehačka = jednoduchý, ale dokonalý dezert! Či můžete vyzkoušet jablkovou žemlovku s tvarohem.

Tak soutěžte a vyhrajte tento skvělý poukaz – jídlo v Lokále totiž za to opravdu stojí!!!

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio