Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Spadl vám iPhone a praskl mu displej? Zaleťte si pro nový do Londýna!

Opravdu vás to vyjde levněji. A to i s letenkami pro dvě osoby...

Populární výrobek od Applu si našel své fanoušky po celém světě a Česká republika není výjimkou. iPhone 5 je bezesporu jedním z nejdokonalejších telefonů, který se kdy na trhu objevil. Tento přístroj je už sám o sobě dost drahou záležitostí, a když vám ještě k tomu spadne na zem a rozbije se displej, budete muset investovat další nemalou částku za jeho opravu.

Oprava displeje na iPhone 5 stojí v České republice v průměru 7 500 korun, což je pro mnohé obrovská částka. K tomu, abyste svůj telefon nemuseli vyhodit z okna – protože bez displeje vám bude k ničemu, si můžete zaletět do jednoho z nejkrásnějších měst světa, do Londýna. Přímo tam vám jej totiž prakticky v kterémkoli obchodním centru opraví v přepočtu za 2 000 korun, což je neuvěřitelný rozdíl.  

A teď lehké počty. Náklady na nový displej jsou už zmíněné 2 000 korun. K tomu si připočtěme letenku (i zpáteční) do Londýna, která vás bude s nejlevnější nízkonákladovou společností stát zhruba stejnou částku jako samotná oprava displeje, tedy 2 000 korun. Dále je nutné zahrnout ještě náklady na veřejnou dopravu, která vás doveze z letiště do centra Londýna a nějaké ty výdaje za jídlo. To vše v přepočtu za 1 000 korun, když budete hodně šetřit. Celková suma tak bude 5 000 korun.

Co to pro vás znamená? Buď můžete ještě v ten samý den odletět domů s vědomím, že jste ušetřili 2 500 a prožili jste krásný den v Londýně, nebo někomu letenku můžete dát jako dárek. V takovém případě ušetříte 500 korun.

Na otázku, proč může oprava displeje stát v tak drahém městě, jako je Londýn, o celých 5 500 korun méně, vám mohou odpovědět jen sami čeští prodejci. Jisté je, že si takovou opravou vydělají celkem slušné peníze.

Výlet do Londýna se vám opravdu vyplatí!

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio