Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Studenti komentují volbu prezidenta: Na Hrad se nepojede na koni, ale na praseti!

Facebookem se nese vlna rozhořčených statusů, které, mnohdy velmi nevybíravě, komentují volbu prezidenta. Vznikají stránky jako Pražská republika či Stydím se za svého prezidenta.

The Czech republic is by most people considered as country of the east. But now, with this result of presidential election, we will be considered as country of rednecks...

Uděláme si růžový číra?

Klaus se nestěhuje.

Mráz neovládl jen krajinu, ale i budoucnost ČR... Oblékneme si tlusté čepice, šály a klapky (na oči) – přetrpíme to!

Huraaa, jsme jeden z nejhloupějších národů na světě!

Tyjo, mně ty volby sou vážně uplně ukradený. Jedno horší než druhý. Takže teď spíš řešim, co si zejtra vezmu na sebe. Přemejšlela sem o černejch šatech až na zem, něco ve stylu jdunapohřebkdedomovmůj.

:D no tvle, ještě že se zanedlouho stěhuju :D

Výše citované výroky nejspíše nepotřebují dlouhý komentář. Většina studentů je s výsledky silně nespokojena a Miloše Zemana za svého prezidenta patrně odmítá přijmout. Vzhledem k počtu hlasů, které oba kandidáti obdrželi, je pravděpodobné, že národ se nyní rozdělí na dvě poloviny. Je také možné, že mezi oběma tábory zavládne ještě větší napětí a všeobecná „blbá nálada“  se v Česku prohloubí. Ačkoliv počet emigrujících nijak závratný nebude a situace se za pár týdnů uklidní, následující dny bude v ČR, navzdory venkovním mrazům, velmi dusno.

Zbývá si snad položit jedinou otázku. Skutečně byla přímá volba prezidenta dobrým nápadem?

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio