Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Studenti UK volí svoji Miss - již 29.listopadu v Roxy

Přijďte se podívat na největší studentskou klubovou akci v ČR! Čeká vás bohatý program, ve kterém se vám představí samy finalistky a také hosté, mezi něž patří např. skupina Toxique.

Ačkoliv se tato akce koná teprve druhým rokem, stačila na sebe přilákat již mnoho pozornosti (kdo by neměl zájem o krásné, chytré a charismatické dívky!). Loňské missky se objevily například v pořadu Kluci v akci nebo si vyzkoušely moderování na Óčko TV. Angažovaly se i v charitativních projektech - spolupracovaly s Člověkem v tísni. Jaký bude výčet aktivit těch letošních, zatím nevíme. Jedno ale víme jistě.  Nepřímo to svoji volbou můžete ovlivnit i vy !

O vaši přízeň se bude ucházet 8 finalistek, které 28. října vybrala odborná porota (finálovou osmičku si můžete prohlédnout tady : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.359716224120977.84472.11163000...).

"Bojuje" se celkem o čtyři tituly. O titulu Miss UK rozhodne porota. Kdo získá titul Miss Sympatie UK, máme možnost rozhodnout my - studenti (rozuměj návštěvníci akce)! O vítězce dalšího titulu, Múze UK, máme šanci alespoň spolurozhodovat. Stane se jí dívka, jejíž článek uveřejněný na České Pozici bude nejvíce čtený, odkazovaný na sociálních sítích a zároveň získá vysoké hodnocení od poroty. A konečně Miss UK Internet může volit v podstatě každý, kdo v listopadu zavítá na stránky expresradia.

Co dalšího vás v klubu Roxy čeká? Nebude zde chybět také fotostěna, live poker, různé pohybové hry a kvalitní DJ's. Samozřejmě čekejte i tradiční promenádu v plavkách a slavnostní vyhlášení, které se uskuteční o půlnoci. Po něm však zábava rozhodně nekončí - párty bude pokračovat až do ranních hodin.

S koupí vstupenek nemusíte nijak spěchat, ostatně můžete je zakoupit až na místě, a to za příjemných 100,- do 21:00 , případně 140,-, pokud byste si dali načas a přišli až po 21:00 (pokud nejste studenti, máte smůlu. Bez ohledu na to, kdy přijdete, platíte 200,-).

Tedy nezapomeňte, na viděnou 29. listopadu v Roxy!

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio