Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Studentská Akademie - místo pro všechny umělecké duše

Založte vlastní kapelu, natočte film, vyzkoušejte dramaťák - a to všechno zadarmo ve Studentské Akademii!

Hledáte místo, kde byste poznali mladé lidi, kteří mají stejné zájmy jako vy? Zkuste navštívit jednu z dílen Studentské Akademie. Každou dílnu vedou zkušení mladí lektoři, kteří vám pomohou zrealizovat vaše přání. Toužíte si zazpívat v kapele? Chtěli byste natočit vlastní film? Rádi fotografujete? Zaregistrujte se na www.studentska-akademie.cz!

Studentská Akademie odstartovala letos v září již potřetí. Účast na dílnách není zcela závazná, je jen na vás, jak často budete na dílny docházet. Začlenit se navíc můžete většinou kdykoliv. Poznáte partu skvělých lidí, vyzkoušíte si úplně nové věci a hlavně budete nadále rozvíjet svůj talent!

1. Hudební akademie v Music City

Pokud milujete hudbu a sami rádi zpíváte, Hudební akademie vás nezklame. Dozvíte se tu spoustu informací o hudební branži, vyzkoušíte si práci v profesionálním studiu a práci s kapelou. Navíc zde nedávno vznikla rocková skupina AkademiX. Přijít si zahrát mohou přímo kapely, ale i jednotlivci. Vedoucím dílny je Slávek Janda, slavný muzikant z Abraxas.

Termín nejbližší schůzky:  19. 12. 2012, Music City klub - první patro, 18 hod.

2. Filmová akademie ve studiu Famu

Zajímá vás, jak vzniká film, a rádi byste si vyzkoušeli jeho tvorbu? Baví vás animace, hraný film či dokument? Filmová akademie nabízí dílny plné přednášek a možností vytvořit si vlastní film – a to nejen pro budoucí studenty FAMU. Novou vedoucí je letos mladá dokumentaristka Tereza Reichová.

Termín nejbližší schůzky (téma: Dokumentární film): 11. 12. 2012, Studio FAMU, 17 hod.

3. Fotografická akademie

Baví vás fotografování, ale nemáte možnost se blíže seznámit s tím, jak se správně pracuje s barvou, se světlem a rolí kompozice? Přijďte si vyzkoušet dílnu fotografování pod vedením profesorky Miry Friedrichové!

Termín nejbližší schůzky: Zatím neuvedeno

4. Design a Art akademie v Meetfactory

Dílny pod vedením Zuzany Kotikové, studentky Fakulty humanitních studií Univerzity Karlovy, nabízí netradiční dílny plné vizuálního umění, jako je například fotografie (klasická i digitální), video, animace, grafika a design, nová média a další zajímavé formy a techniky, které současné umění nabízí.

Termín nejbližší schůzky: 11. 12. 2012, Meetfactory, 17 hod.

5. Divadelní akademie v NoDu

Tato dílna potěší všechny zájemce o herectví, pohybové divadlo, improvizaci. Ocení ji zejména budoucí studenti DAMU, ale přístupná je naprosto všem zájemcům a zvědavcům. Vedoucím dílny je Adam Halaš– mim, dramaturg, režisér, moderátor a pedagog.

Termín nejbližší schůzky: 13. 12. 2012, Experimentální klub ROXY/NoD, 17 hod.

6. DJ akademie v ROXY

Chcete se stát DJem? Nebo vás zajímá, jak taková práce DJe probíhá? To všechno a mnoho dalšího vám ukáže DJ Ghonzales. Jako začátečníci se můžete přihlásit už od příštího roku, kdy celá DJ akademie začíná nanovo.

Termín nejbližší schůzky pro začátečníky: neuvedeno

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio