Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Taneční soutěž se STORMEM

Máš rád výzvy? Baví Tě tanec a rád bys ukázal svoje rytmické dovednosti? Neváhej a přihlas se do soutěže o hodnotné ceny. Jak na to? Je to jednoduché. Stačí si stáhnout hudbu do soutěže na www.stormwatches.cz/dance-star a na tuto hudbu natočit taneční klip – sám, nebo se svou skupinou.

Máš rád výzvy? Baví Tě tanec a rád bys ukázal svoje rytmické dovednosti? Neváhej a přihlas se do soutěže o hodnotné ceny.

Jak na to?

Je to jednoduché. Stačí si stáhnout hudbu do soutěže na www.stormwatches.cz/dance-star a na tuto hudbu natočit taneční klip – sám, nebo se svou skupinou. Jediná podmínka je, že Vás nesmí být víc než pět. Video hoď na youtube.com a odkaz pošli na [email protected]  spolu se svými kontaktními údaji.

Co pak?

Pak už jenom čekáš, jestli budeš mezi deseti vybranými favority, kteří postoupí do druhého kola. Všechny videa shlédne odborná porota a je jen na Tobě, čím ji zaujmeš. V druhém kole už budou o dalším postupu rozhodovat i Tví kámoši-deset nejlepších videí se umístí na webové stránky STORMU a na Facebook-kde se bude o pěti dalších postupujících hlasovat. Ve finále na sebe vezme odpovědnost opět odborná porota a z pěti videí s nejvíce hlasy vybere vítěze.

Co můžeš vyhrát?

Na vítěze čekají opravdu pohádkové ceny. Vyhrát můžeš hodinky a sadu šperků STORM v celkové hodnotě 10 000 Kč, Summer Street dance school od BDS Academy v hodnotě 3 900 Kč a originální triko STORM DANCE STAR jen a jen pro tebe.

Pro koho je soutěž určena?

Pro všechny, kteří milují tanec. To je všechno, žádná jiná omezení nejsou.

Tak na co ještě čekáš? Čas se pomalu krátí, své video můžeš nahrát nejpozději do 14.5.2012, druhé kolo bude probíhat od 15. do 31.5. a finále se uskuteční na Den dětí 1.6.2012.

 

 

 

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio