Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

TOP 10 nejžhavějších módních trendů na podzim a zimu !

Máme pro vás porci toho nejlepšího ze světa módy. Tyto trendy byste si nadcházející sezonu rozhodně neměli nechat ujít !

1. Gotika i Baroko -  Letošní zima bude ve znamení tmavých barev, a proto i „temnota“ v oblékání slaví svůj comeback. Můžete ji do sebe vstřebávat naplno anebo jen v náznacích. Náznakem temných časů může být například decentní černá krajka na jakékoli části vašeho oblečení. Samozřejmě se do temntoty můžete zahalit i celí. Oživení přichází v podobě nejrůznějších zdobných kudrlinek, zlatých výšivek či brokátů. A jaký zvolit materiál ? Pokud se budeme držet atmosféry a opulentnosti tohoto podzimu, rozhodně dejte na samet.

2. Kůže – Tento trend nemusíte zavrhovat ani v případě, že jste milovníky ekologie. I na vás se letos vzpomnělo. V obchodech seženete jak kůži pravou, tak umělou. Na molech bylo kožené skoro všechno, proto si i vy můžete vybrat ze široké škály kožených věcí. A ropojíte-li kůži s gotikou, dodáte oběma trendům ještě větší dramatičnost a váš celkový vzhled tím získá zajímavý akcent. Připravte se ale na to, že budete centrem pozornosti. Ale koncekonců i o tom je letošní sezona !

3. Červená - Nejzásadnější barvou nadcházející sezony je bezpochyby červená. Na molech byla k vidění ve všech myslitelných podobách a je tedy pouze na vás, jakou variantu zvolíte. Zkuste elegantní sukni v jasně červeném odstínu nebo praktické pláště z PVC v burgundské barvě. Odvážnější z vás si mohou zaexperimentovat i s červenou kůží. Pokud chcete být opravdu extravagantní, pořiďte si kožené šaty.

4. Límečky – Nezáleží na tom, jestli jsou falešné anebo jsou přímo součástí vaší košile. Vlastně ani tak nezáleží na jejich tvaru, důležité je, že je máte ! S košilí až ke krku si můžete být jistí, že v nadcházejícím období neprofouknete. Navíc získáte kousek, který je vysoce nadčasový a lze ho nosit téměř jakkoliv. S kravatou, do svetru, k sukni… Košile s límečkem je tedy bezpochyby jedením z klíčových kousků této sezóny.

5. Army styl – Po nějaké době se k nám opět vrací army styl, který v sobě snoubí nadčasovou eleganci čistě šitých vojenských sak a zároveň jakousi drsnost a sebkázeň, které tento styl vyzařuje. Vyznačuje se také neutálními barvami, které sluší takřka každému a navíc je lze, právě díky oněm neutrálním tónům, výborně kombinovat.

6. Inspirace východem – Vydejte se orient expresem vstříc bájným čínským drakům, samurajům a gejšám. Potisky až z dálného východu, androgynní look, žakárové látky a kimona vám dodají notnou dávku exotiky a ozvláštní váš šatník. Díky tomuto trendu můžete přidat sezóně trochu barevnosti a  zároveň vyzkoušet něco zcela nového.

7. Nezvyklé potisky - Potisky se už několikátou sezonu drží na vrcholu módního nebe. A tentokrát si navíc vybere každý. Je libo geometrii, anglickou či skotskou kostku a nebo bláznivé retro vzory a lá 60. léta? Či se snad inspirujete decentními květinovými vzory z kolekce Dolce & Gabbana? Fantazii se meze nekladou! Pokud je ta vaše otevřena novým obzorům a pokud chcete zkusit více nových trendů najednou, zkuste potisky na kalhotovém kostýmu, který by vám letos tozhodně neměl chybět.

8. Kotníčkové boty - Oprašte pérka, ukliďtě vysoké podpatky! Podzim je ve znamení pohodlných bot do každého počasí, které se navíc hodí naprosto ke všemu. Stále rostoucí popularitě se těší i univerzální mokasíny, jejichž praktičnost v nástalém shonu nového školního roku jistě oceníte.

9. Bílá - Když se řekne zima, vybaví se většině lidí bílá barva. Bílá jako sníh, ale především bílá jako nový trend tohoto roku. A když už, tak už – oblečte se do bílé od hlavy až k patě ! Zdá se vám to nudné ? Naopak ! Tahle módní novinka vytváří zajímavý protipól celočernému looku v duchu temné romantiky a jistě potěší milovnice minimalismu a umírněnosti.

10. Pánský styl – Jak už naznačují zmiňované trendy, chladná období se nesou v duchu pánské elegance. Límečky, mokasíny, pánské košile, kalhotové kostýmy…a nejen to. Pánský styl se promítá i v doplňcích. Bekovky, klobouky, kožené rukavice… Tyto kousky skvěle dopňují tuto sezónu a navíc máte jistotu, že zimou a nepohodlím trpět rozhodně nebudete. Pokud tedy vsadíte na pánský styl.

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio