Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Top 5 obalů na iPhone

Hledáte novou ochranu pro svůj applácký telefon? Nebo originální dárek pro své blízké? Pojďte se s námi podívat na ty nejvíc cool a ohromte své okolí.

1) Srandičky

Pro lepší argumenty si můžete pořídit kryt s tvarem boxera. Pomůže vám vyřešit hádku, lépe se drží a hlavně je skutečně originální. Na rovinu, kolik lidí s boxerem dneska potkáte? Pro fajnšmekry lze najít i verzi ve zlaté, ale my volíme černou klasiku. Ladí totiž ke všemu.
http://www.ipouzdro.cz/iphone-4-4s/ochranny-kryt-bumper-pro-apple-iphone-4-4s-boxer--cerny/

2) Přídavná funkce

Kdy jste si naposledy zapomněli důležitou věc doma? Klíče, mobil a peněženku nepočítejte. Kdy jste museli otevírat pivo o lavičku nebo stůl, popřípadě si ničit klíče o zátku? Chodit v létě bez otvíráku ven je jako zapomenout si jednu botu. Výrobci krytů na iPhony to ví taky a proto vymysleli jeden, co tu funkci zastane.
http://www.amazon.com/gp/product/B004NP4SCY

3) Styl

Máte rádi Aston Martin? Značka je to určitě úžasná. Černý obal s červeným vnitřkem a ručně vyšívaným vzorem jako by z oka vypadl z interiéru skutečného Aston Martin. K tomu si přidejte neskutečnou eleganci a logo Aston Martin, které více než dobře nahradí nakousnuté jablko pro rozvoj osobního brandu. Pokud milujete sporťáky, je tenhle obal must-have.
http://www.amazon.com/Apple-iPhone-Aston-Martin-Black/dp/B00E2U5XNI/

4) Elegance

Apple si vždycky dokázal vyhrát se svým hliníkovým designem. Autoři tohoto krytu se inspirovali použitím hliníku a zabudovali do klasického silikonového krytu hliníkový pásek. Což sice zní dost lacině a jako zvláštní kombinace, ale výsledek překonává leckteré očekávání a navrací iPhonu eleganci, kterou s mnoha kryty ztrácí.
http://www.iphonekryty.cz/product.php?id_product=455

5) Luxus

Kvalitní bambusový kryt s ornamentem. Dřevěný povrch ukazuje, že vy si potrpíte na kvalitu a rozhodně ne ledajakou, ornament smrtky dodá trochu šmrnc a pocit rebelie, zubatá je navíc připomínkou, abyste nepsali při řízení) a zabrání označení za snoba. ThornCase jsou na dřevěné kryty specialisté, takže se nemusíte bát špatného zpracování.
http://www.thorncase.com/cs/pouzdra/26-bambusove-pouzdro-pro-iphone-5-grim.html

+1 Osobní dárek

Chcete skutečně ideální dárek pro někoho blízkého? Výše zmínění ThornCase vyrábí ořechové kryty (ano, skutečně z ořechového dřeva, které se používá například na interiéry aut) s možností přidání vlastního obrázku. Takže ať už chcete dělat reklamu svému projektu, nebo připomenout lepší polovičce, že na ně myslíte, můžete si vytvořit vlastní originální design na míru vašim představám.
http://www.thorncase.com/cs/iphone-55s/58-na-prani-iphone-55s-orechove-pouzdro.html

Na závěr se nezbývá než zeptat: Už jste si vybrali?

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio