Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Tři sestry vypustí novou desku!

Pomalu se blíží jaro – a pro fanoušky legendární skupiny Tři sestry může mít toto období nový rozměr! Známá pražská hudební parta chystá nové album „Líná hudba, holý neštěstí“. Jeho vydání je plánováno na 2. května 2013.

„Zjistili jsme, že neumíme vytvořit a hrát ploužák – sestrovské ‚pomalé‘ písně převyšují průměrné střední tempo většiny rádií a ty rychlé jsou fakt rychlé, tak jsme se s tím smířili a název tomu odpovídá,“ říká k připravované desce zpěvák a frontman Tří sester Lou Fanánek Hagen. První ochutnávku připravovaných písní si fanoušci mohou poslechnout již 19. března od 18:30 v pražském paláci Akropolis na dvouhodinovém koncertě. Jako předskokani je hlášena sestava Covers for lovers.

Po vydání nového CD proběhne 17. a 18. května slavnostní hudební narozeninový večírek „TŘI SESTRY 28 LET OPEN AIR“, který se bude již tradičně konat na pražském koupališti Džbán. V pátek 17. května přijdou Sestrám gratulovat skupiny Visací zámek, Apple Juice, Zakázaný ovoce, Zvlášňý škola, Zóna A (SK), Plexis a jako hřeb večera vystoupí legendární skupina z Velké Británie, Cockney Rejects. Na sobotu 18. května se můžete těšit na party Relaps, MZH, SPS, De Bill Heads, Doctora P.P., Totální nasazení, E!E a především vystoupí oslavenci Tři sestry, kteří pokřtí svou novou desku. O prodeji vstupenek na narozeninovou Open Air naleznete více informací na www.trisestryopenair.cz.

„Línou hudbu, holý neštěstí“ si budete moci pořídit v klasickém CD formátu. Letos ale kapela připravuje i exkluzivní limitovanou číslovanou edici klasických elpíček pro náruživé fanoušky a sběratele. K tomu si poprvé budete moci nové Tři sestry zakoupit v digitální podobě přes jejich webové stránky (www.trisestry.cz).

Sestrám celé Easy předem přeje vše nejlepší a těšíme se na jejich nové album! Rozhovor s Lou Fanánkem Hagenem můžete nalézt v archivu našeho časopisu (číslo 5/2012). V květnu se uvidíme na Džbánu!

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio