Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Učte se anglicky a učte se ZDARMA!

O tom, že v této době je módní neplatit, jak se každou hodinu dovídáme v jedné nejmenované reklamě, nemůže být řeč. Jsou tu však i opravdové výjimky, za které nebudete muset dát ani korunu.

Angličtina je jazyk, bez kterého se pomalu nedá žít. Chrlí se na nás ze všech stran. Jednou ji slýcháme z televize, podruhé v naší oblíbené písni a třeba na zahraničních cestách jsme bez její znalosti takřka ztraceni. 

Mnozí z nás ji buď neovládají vůbec, nebo by si třeba netroufli na živý rozhovor. Pak jsou tu tací, kteří se anglicky dorozumí, ale stejně by se chtěli zdokonalovat. A právě k tomu nám pomůžou bezplatné internetové kurzy. A když říkám, že bezplatné, tak to myslím zcela vážně.

Na stránkách www.helpforenglish.cz totiž naleznete vše, co ke svému studiu angličtiny potřebujete – rady, jak se učit, výukové materiály, testy, recenze knih a mnoho dalšího. Že jste úplný začátečník? To vůbec nevadí. Pro vás je totiž připravena mapa kurzu, po které se vydáte od úplných počátků až k celkovému dorozumění na základní úrovni.

I ti anglicky zdatní si však přijdou na své. Nepřeberné množství slovíček, frází, tipů, rad a vysvětlování všeho možného i nemožného je součástí tohoto kurzu. Zde se v angličtině můžete zdokonalovat, ať jste v kterékoli úrovni, a vždy se tu dozvíte něco nového.

Součástí kurzu je i Business English nebo angličtina na internetu. Každý si může vybrat přesně to, co se mu k jeho práci nebo i jiné činnosti hodí. Právě nevyčerpatelnost témat k učení, kvalita vysvětlování, a to, že se na stránky můžete připojit kdykoli a kdekoli, dělá z tohoto kurzu naprostou bombu.  

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio