Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

V Alze se zatýkalo. Padlo obvinění ze tří zabití.

Dnes v odpoledních hodinách zatkla policie v centrálním skladu společnosti Alza jejího maskota mimozemšťana Alzu. Soud ho na základě obvinění z několikanásobného neúmyslného zabití poslal do vazby a odebral mu meziplanetární pas. Policie tvrdí, že má ufon Alza na svědomí životy tří seniorů, kteří včera navštívili koncert ve Státní opěře a zemřeli na zástavu srdce. Podle policejní mluvčí jim ho způsobila Alzova reklama uprostřed koncertu.

„Mohu potvrdit, že na základě dlouhodobého policejního vyšetřování jsme dnes v odpoledních hodinách zatkli maskota společnosti Alza, ufona Alzu. Je podezřelý ze spáchání činu neúmyslné zabití s horní hranicí trestní sazby osmi let odnětí svobody, kterého se měl dopustit během včerejšího koncertu ve Státní opěře. Více vám v tuto chvíli kvůli stále probíhajícímu vyšetřování nemohu sdělit,“ telefonicky oznámila naší redakci policejní mluvčí Iva Schulzová. Jelikož se jedná o velmi kusé informace, rozhodli jsme se kontaktovat velmi spolehlivý zdroj z řad policejních vyšetřovatelů, který si však přál zůstat v anonymitě. Podle jeho informací zemřeli zmiňovaní senioři poté, co v polovině probíhajícího koncertu vážné hudby znenadání z reproduktorů zazněla velmi nahlas notoricky známá reklama „sto tabletů týdně, sto tabletů týdně“. Neočekávaný šok způsobil obětem zástavu srdce, na kterou zemřeli během pár okamžiků. Přivolaní lékaři už pouze konstatovali smrt.

Náš zdroj navíc tvrdí, že policie prověřuje i možnost, že má Alza na svědomí i několik dalších úmrtí z posledních let, které se však udály u obětí doma. Spojujícím prvkem zemřelých je fakt, že před smrtí seděli u počítače a všichni skonali na zástavu srdce. Oběti měli podle vyšetřovatelů ve většině případů na hlavě sluchátka a poslední navštívenou stránkou na internetu byl videoserver Youtube. Policie si k výslechu už pozvala celou Radu pro reklamu (RPR), jelikož prý vyšetřovatelé uvažují také o jejím obvinění a to ze zabití z nedbalosti. Prezident RPR Radek Pokorný však v telefonickém rozhovoru s naší redakcí jakýkoliv podíl viny RPR na smrti seniorů popírá: „Základním rozporem v jednání policie je fakt, že mimozemšťan Alza není z naší planety, tudíž jeho počínání není možné posuzovat podle pozemského práva!“

Další vývoj kauzy pro vás budeme bedlivě sledovat a průběžně vás informovat.

Fotogalerie: 
Dekapitace Alzy

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio