Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Video: Neskutečné vystoupení v ukrajinském Talentu

Nejrůznější talentové soutěže už začínají nudit. Vlastně začaly nudit už dávno a jen opravdu zarytý fanoušek si vzpomene, kdo vyhrál například X Factor. Jsou však i tací, na které by se zapomínat nemělo. No přesvědčte se sami…

Vlasta Horváth, Jiří Zonyga, Dae Men, Lukáš Adamec. Že vám ta jména něco říkají, ale ať se snažíte sebevíc, nemůžete je nikam zařadit? Asi nebudete sami, protože vítězů talentových soutěží je tolik, že už se v tom pomalu nedá orientovat. Televize na nás chrlí jeden Talent za druhým a rychlokvašek stále přibývá.

I u nás však můžeme narazit na nějaký úplně jiný talent, díky kterému si můžeme údivem ukroutit hlavu. Co třeba irský muž, který polykal všechno možné a zase to bez jakéhokoli problému vyvrhnul ven? Nebo Indové, kteří o sebe rozbíjeli prkna, přejížděli si hlavy motorkou a vysypávali si na obličej pytel plný střepů? Promiňte, žádný takto zapamatovatelný český soutěžící mě v tuto chvíli nenapadá.

To ale není nic proti ukrajinské verzi. Tam se totiž přihlásila jedna rodina, která způsobila naprostý šok a údiv všech přítomných. Obrovský respekt si zaslouží zejména malý chlapec, který předvádí neuvěřitelné věci. Neméně velkou zásluhu má na celém vystoupení i jeho otec, který by se v cirkuse rozhodně neztratil. Na to, aby všechno klapalo, dohlíží i matka, která vše jistí.

Otázkou však zůstává, kolikrát si chlapec při trénování namlátil. Také je zajímavé všímat si reakcí porotců, kteří na rozdíl od českých nic nepřerušují a baví se. Takové vystoupení by zřejmě starostlivá Bílá psychicky neustála.

Show začíná v čase 2:30.

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio