Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Víkendová nuda na obzoru? Zkuste konopný veletrh

Nevymysleli jste ještě, co s nadcházejícím víkendem, nebo vám snad naplánovaný program zhatil příjezd tchyně, a potřebujete se nutně zdejchnout? Žijete k tomu alternativním způsobem života, nebo se zajímáte o konopí nejen po jeho ilegální stránce? Pak navštivte Cannafest Prague 2013 v holešovickém Výstavišti.

Co na vás čeká na čtvrtém ročníku tohoto veletrhu zaměřeného na konopí? Od pátečního dopoledne až do nedělního podvečera pro vás bude v hlavním výstavním prostoru připraveno několik desítek stánků ze sedmnácti zemí světa. Pokud se sami zajímáte o pěstování, určitě naleznete dostatek stánkařů, kteří se s vámi podělí o nejnovější trendy, k zakoupení bude i velký výběr semen od ještě většího počtu prodejců. Na své si přijdou i ti, kteří holdují nejrůznějším konopným výrobkům, jako je konopné pivo, zmrzlina nebo kosmetika. Těšit se můžete i na účast významných growshopů, kuřáky a huliče určitě potěší účast firem nabízející nejrůznější kuřácké potřeby. Poslouháte-li rádi nejen sebe, ale i ostatní, je pro vás připraveno přes dvacet přednášek v podání přednášejících nejen z naší malé republiky, ale i ze zahraničí. Mnout ruce si budou především bojovníci za legalizaci konopí pro lékařské účely, neboť nemalá porce přednášek je věnována právě na využití konopí ve zdravotnictví.

Pokud ale raději neustále něco děláte rukama a potřebujete si všechno pořádně osahat, pak nevynechte workshopovou zónu Konopa, kde naleznete workshopy zabývající se rozličnými podobami zpracování konopí. Ti akční z vás si budou moci zasoutěžit ve vytírání konopných vláken, labužníci si budou moci mlaskat na ochutnávce konopných nápojů a zvolit z nich ten nejlepší. V celém areálu bude k nalezení panelová expozice „S konopím od kolébky do truhly“ zaměřená na využití konopí v historii a dnes. Pokud toho na vás bude až příliš a budete potřebovat vydechnout, čeká na vás pokoukáníčko v kině, kde bude ke zhlédnutí široký výběr snímků domácí i zahraniční produkce. Hlad, žízeň nebo nikotinový absťák můžete zchladit v Rolls and Smoking Chillout zóně, kde vám k tomu navrch bude hrát hudba vybraných DJs.

Určitě toho není málo a obejít všechno určitě nějaký čas zabere. Pokud jste zapáleným přívržencem konopí, nebo prostě jen zvědavcem, který se chce dozvědět něco nového, a disponujete solidním arzenálem volného času, vstupenka na celý víkend vás vyjde bratru na dvě stě padesát korun českých. Pokud tolik času po ruce nemáte, jednodenní lístek vás vyjde o devět pětek levněji, zaplatíte sto čtyřicet korun. Za tu cenu jasná volba, nemyslíte?

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio