Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Visual Manual na FebioFestu?

Již zavedený doprovodný hudební program FebioFestu letos navazuje na svou tradici. Celý jeden týden od 15. března do pátku 22. března se můžete zdarma zúčastnit skvělých koncertů – a část sobotního večera se bude odehrávat v duchu unikátního VISUAL MANUALU. O co přesně jde?

Visual Manual má delší historii, která započala v Malostranské besedě – a letos se jedná již o třinácté pokračování, které je zahrnuto pod FebioFest Music Festival. Jedná se o prezentaci tvorby studentů uměleckých škol z celé České republiky. Letos je navíc s přívlastkem Special: Retrospektiva. Během tohoto exkluzivního sobotního večera budou mít návštěvníci možnost zhlédnout to nejlepší z audiovizuální tvorby, která se doposud na Visual Manual předvedla. Prezentace Visual Manual: Special Retrospektiva bude probíhat na hlavní stage.

Nejen studentská tvorba bude přístupná ke zhlédnutí – postaráno je i o výstavu kolektivu umělců 1collective, skupinky zaměřené na grafický design a vizualizaci uměleckých a kulturních akcí. Na výstavě 1collective si budete moci prohlédnout kompletní kolekci plakátů, které získaly řadu ocenění. Program proběhne na Chill Out stage. 

Do tohoto doprovodného programu jsou také zahrnuti hosté jako Vendula Knopová, Dana Bartoníčková, Rudolf Matějček, František Pecháček, Jaroslav Moravec, Jiří Stejskal. Vstup je stejně jako na FebioFest Music Festival zdarma. 

FebioFestival Music Festival proběhne již tradičně v areálu kina CineStar na Andělu v podzemních garážích. Krom pestré škály hudebních stylů – world music, reggae, ska, rock, a další DJ´s – zde vystoupí kapely Švihadlo, The Spankers, Atari Terror (tahák letošního festivalu, předskokani americké legendy Korn vystoupí již tuto sobotu), DUB.O.NET, Allstar Reúdží Band a spousta dalších. V garážích CineStaru naleznete i hrací koutek, stánky s občerstvením, bary a relaxační zónu.

Více informací o festivalu nejdete na následujícím odkazu:

http://www.febiofest.cz/cs/musicfest

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio