Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Zadkománie

Minulé léto se skoro žádná dívka neobešla bez fotografie svých nohou na pláži. Letos je to jiné, všechny si fotí zadky! Přesáhla lidská stupidita únosnou mez?

Celé to vypuklo v květnu, kdy Američanka Jen Setler začala pravidelně tweetovat fotografie svých hýždí nacpaných do legín za účelem mně neznámým. Muži slintali a ženy měly pocit, že když může Jen, ony mohou/musí také, a tak začaly mladou Američanku napodobovat. Některé nabyly dojmu, že jejich příspěvky nejsou dostatečně odvážné, proto sundaly legíny a začaly se fotit ve spodním prádle. Čím míň látky, tím líp, přirozeně.

Fotce zadku, kterou fotí sám autor, se „vtipně“ říká BELFIE (složenina slov bottom a selfie) a jsou jimi zahlceny snad všechny sociální sítě. Co se týče pořizování a zveřejňování belfie, nemohly pozadu zůstat Rihanna s Kelly Brook nebo také Kim Kardashian.

Když svůj zadek vystavovala jenom nějaká Jen, bylo to všem jedno. Když se k ní ale přidaly i celebrity, vypuklo peklo. Puberťačky z celého světa chytla neuvěřitelná posedlost vyrovnat se hollywoodským hvězdičkám a vylepšit si profil jako ony, tzn. uveřejnit fotografie svých (ve spoustě případů ještě dětských) pozadíček. Dívky takto podlehly novému trendu a fotky kelímků kávy ze Starbucks vyměnily za snímky zadků. To si hodně polepšily.

Můžeme si tedy zatleskat, patříme do éry chytrých telefonů a hloupých lidí, kteří skrze své telefony zahlcují internet všemi možnými zrůdnostmi a nevkusy, včetně belfie. Tímto bych chtěla říct, že bych všechny autory belfie nejraději nakopla. Všichni si můžou domyslet kam.

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio