Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Zarezervujte si lístek na půlnoční premiéru Hobita

A jako ochutnávku se podívejte na celých 7 minut tohoto velkofilmu!

Jeden z nejočekávanějších filmů roku 2012 se 13. 12. dostane do českých kin. Předprodej lístků na půlnoční premiéru a první týden projekcí Hobit: Neočekávaná cesta, byl zahájen. Nenechte si ujít dobrodružný příběh Bilba Pytlíka a ponořte se s ním do fantastického světa Středozemě.

Půlnoční premiéry se těší velké oblibě, a proto si i v případě Hobita přijdou fanoušci na své. Pokud si i vy nechcete nechat ujít noční promítání filmu Hobit: Neočekávaná cesta, zaškrtněte si ve svém kalendáři noc ze středy 12. 12. na čtvrtek 13. 12. 2012. Vybrat si pak můžete z široké nabídky kin a multikin.

Pro rezervaci vstupenek navštivte web vybraného kina, nebo si pro svůj lístek zajděte přímo na jejich pokladny. Právě teď je ten pravý čas na vaši rezervaci, protože zájem ze strany diváků je obrovský a vstupenek stále ubývá.  

O tom, zda se režisérovi Peteru Jacksonovi podařil návrat do Středozemě a zda se naplní prohlášení Warnerů, že půjde o nejlepší film posledních deseti let, můžeme jen spekulovat. Jisté je jen to, že zájem ze strany veřejnosti je srovnatelný maximálně tak s Avatarem.

Film se vymyká i velkým počtem zveřejněných trailerů, klipů a TV spotů. A právě toho využili fanoušci, kteří ze všech veřejnosti přístupných materiálů sestříhali sedmiminutové video.

My vám ho teď nabízíme:

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio