Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Zážitky jako dárky na zimní období

  Zážitky se stále častěji využívají jako dárky pro různé příležitosti. Právě zážitky představují ideální  vánoční dárky pod stromeček. Zážitky jako dárky ve stylové krabičce najdete v nabídce Zážitky.cz. Pro zimní čas se jako skvělé dárky jeví zážitky na sněhu.

 

Zážitky se stále častěji využívají jako dárky pro různé příležitosti. Právě zážitky představují ideální  vánoční dárky pod stromeček. Zážitky jako dárky ve stylové krabičce najdete v nabídce Zážitky.cz. Pro zimní čas se jako skvělé dárky jeví zážitky na sněhu. Obohacují mrazivé zimní období o úžasné sněhové radovánky.

Zima, i přes své nevýhody, přináší také nové možnosti v podobě zábavných zimních sportů a nezvyklých aktivit na sněhu. Jednou z nich je i snowkiting z nabídky Zážitky.cz.

 

Vyzkoušejte snowkiting!

Snowkiting představuje nový způsob využití lyží a snowboardu. Ve spojení se speciálním tažným drakem slibuje netradiční dobrodružství a akční jízdu. Díky snowkitingu se na svých lyžích či prkně můžete prohánět i nahoru, vyhnete se dlouhým frontám na vlek a budete si jezdit po svém...

Snowkiting, který vám přináší Zážitky.cz, obnáší celodenní, dvoudenní nebo pětidenní kurz. Cílem kurzů je vám toto sportovní odvětví představit, teoreticky vám vysvětlit základní principy a především vám dát možnost si snowkiting vyzkoušet.

Během jednodenního kurzu byste měli zvládnout základy bezpečnosti, své první starty a rozjezdy, mělo by vám být vlastní i ovládání kitu. Samozřejmě záleží hlavně na vaší vůli a šikovnosti.

Na kurzech získáte teoretické znalosti v oblasti snowkitingu a vše si vyzkoušíte v praxi. K dispozici vám bude profesionální instruktor, pro kterého je snowkiting spíše než sportem vášní a stylem života. Instruktor bude dohlížet vašemu tréninku, bude vám k dispozici pro případné konzultace. Ukáže vám, jak zvládat krizové situace (jak odstřelit kite nebo ho urgentně sbalit), zasvětí vás do ovládání kitu. Na vlastní kůži zažijete jízdu, start a rozjezd s kitem na lyžích nebo snowboardu, ale také změnu směru jízdy, stoupání proti větru nebo divoké skoky.

 

V ceně kurzu je potřebné kite vybavení (nezahrnuje lyže nebo snowboard). Se zážitkem, stejně jako se všemi dalšími z nabídky Zážitky.cz, získáte automaticky také úrazové pojištění zdarma.

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio