Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Zjisti vše, co potřebuješ vědět o studiu na vysoké škole!

University of New York in Prague přijíždí do Brna a Plzně se sérií přednášek zaměřených na univerzitní studium. Ve dvou dnech se akreditovaní přednášející setkají se zájemci o studium na vysoké škole a poradí jim, jak tohoto snu dosáhnout.

Mnozí při otázce, zda budou studovat na vysoké škole, se svou odpovědí nezaváhají ani na vteřinu – zvláště pak v dnešní době, kdy je vysokoškolský titul považován za téměř automatický či „povinný“. I přesto se jedná o důležitý krok v životě každého studenta, který je plný pochybností a otázek. Jaké jsou potřebné psychologické předpoklady pro studium na vysoké škole? Jak se na studium na vysoké škole co nejlépe připravit a co vše bude tato nová zkušenost obnášet? Na to vše si připravil odpovědi Doc. PhDr. Marek Preiss z katedry psychologie ve své přednášce, která proběhne v Brně. Docent Preiss se věnuje klinické psychologii, psychodynamické terapii, výzkumu v Psychiatrickém centru Praha a má zkušenosti právě i s vysokoškolskými přednáškami.

V Plzni se bude konat přednáška na téma život na univerzitě. Přednášku povede PhDr. Radek Ptáček, který na UNYP působí jako profesor psychologie a problematiky etiky v psychologii. "V psychologii jsem našel obor, který mě nejen baví a zajímá, ale především mám pocit, že lidem mohu něco dát," říká o své kariéře. Díky svým bohatým zkušenostem seznámí účastníky semináře s tím, jak studium na univerzitě změní jejich život.

UNYP nabízí od roku 1998 vysokoškolské vzdělání v anglickém jazyce se zaměřením na obchodní administrativu , komunikaci , IT management, mezinárodní vztahy, literaturu, a psychologii a patří mezi nejprestižnější školy ve střední Evropě. Pořádané přednášky se konají dne 21. dubna v plzeňském hotelu Courtyard by Marriot, Sady 5. května 57 a 23. dubna 2015 v brněnském hotelu Grandezza, Zelný trh 314/2 vždy od 16:00 hodin. Pro více informací klikněte na https://www.unyp.cz/cs/udalosti/unyp-roadshow-v-plzni-a-brne.

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio