Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Zkus, co vydržíš!

Prázdniny tě ještě neodrovnaly? Chceš vyzkoušet něco extrémního? Tak potom je pro tebe tou správnou volbou ARMY RUN, který se koná 23. srpna 2014!

ARMY RUN je extrémní překážkový závod určený pro každého, kdo chce zažít něco nového a neotřelého. Mohou se jej zúčastnit muži i ženy od 15 let a to jak amatéři, tak profesionálové. Pokud chceš poměřit své síly s vojáky, hasiči či policisty, je pro tebe trasa nazvaná Army. Má všech 5 hvězdiček obtížnosti a její délka je 16 km. Organizátoři slibují minimálně 16 překážek.

Za to trasa Civil čítá „jen“ 10 km a minimálně 10 překážek. Méně náročný „tříhvězdičkový“ okruh je pro lidi, kteří s během teprve začínají. Kdo nechce závodit sám, pro toho je možnost zasoutěžit si v týmech, kde se můžete navzájem podporovat. Cílem závodu není zaběhnout nejlepší čas, ale trať dokončit a užít si zábavu.

A na jaké překážky se můžete těšit? Mimo jiné vás čeká těžký terén, bahno a studená voda a to vše v armádním stylu. Organizátoři akce konzultovali výstavbu areálu s vojenskými experty a profesionály z ARMED.cz, proto to nebude procházka růžovým sadem.

Závod se koná v Černé v Pošumaví v okolí Boletického vojenského újezdu. V bezprostřední blízkosti je také vodní nádrž Lipno. Pro účastníky je připraven bohatý doprovodný program, jako lanový park, paintball, barmanská show či ukázka historických armádních vozů. Po náročném dni bude nachystaná after party na písečné pláži Windy point. ARMY RUN ale není jen pro zábavu, ale podporuje taky dobrou věc. Za každého registrovaného běžce dostane rodina zesnulého desátníka Jana Klozeho minimálně 25 kč. Odstřelovač 43. výsadkového praporu zahynul v roce 2013 při výkonu služby.

Kdo chce ukázat, že má koule, nechť koukne na Armyrun.cz nebo rovnou na Ticketstream.cz, kde se prodávají vstupenky. A to co nejdříve, protože kapacita závodu je omezená. Všem odvážným držíme pěsti!

Zdroj fotografií: facebook.com/ArmyRun

Fotogalerie: 

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio