Žijeme (a)sociálně! facebook.com/easymagazine →

Nezaměstnanost u nás nehrozí

Krátký průzkum Českého rozhlasu se zaměřil na zaměstnanost studenstva. Jak v něm obstála University of New York in Prague a co to o ní vypovídá?

Dle průzkumů Českého rozhlasu o zaměstnanosti absolventů vysokých škol, se na předních příčkách krom renomovaných státních škol, jako je UK či AMU, objevily i školy soukromé a jednou z těch, která získala 0% studentů na úřadu práce, byla vysoká škola University of New York in Prague. Ač by bylo bláhové si myslet, že úplně každý student najde práci ve svém oboru a uplatnění ve svém vysněném zaměstnání, už jen fakt, že každý student má nějakou práci, je pozitivní.

Umístění mezi prvními v takovémto menším průzkumu, je sice jen drobným vítězstvím, ale i tak v mnohém reflektuje úsilí a cíle našeho vzdělávacího programu. Naši studenti vždy mají kam jít, je o ně zájem a hlavně, a to je v posledních letech ve školství nedostatkové a potřebné, mají zájem. Díky znalosti anglického jazyka se nebojí cestovat a komunikovat, jsou více otevření, dobře spolupracují a dobře fungují v kolektivu i samostatně. Naše škola poskytuje zajímavé multikulturní prostředí a rozšířené studijní pobyty na více než 25 univerzitách po celém světě. S našimi akreditovanými tituly nezapadnete ani v Čechách, ani v zahraničí a poskytnou vám spolu s vašimi získanými dovednostmi možnost najít si ty nejzajímavější pracovní příležitosti po celém světě.

Krom silného studentského kolektivu u nás můžete najít i vyučující a profesory z 25 zemí světa. Navíc už při přijímacím řízení vám bude přidělen speciálně vyškolený studijní poradce, který vás individuálně provede celým procesem, pomůže vám podat žádost ke studiu i vybrat nejvhodnější studijní program. Na podání přihlášky na UNYP máte ještě čas a termíny přijímacích zkoušek na srpen a září jsou vám stále k dispozici.

Tento průzkum není příliš překvapivý, ale potěšilo nás, že potvrzuje důležitá fakta o našich studentech, že se neztratí, je o ně zájem a především, že mají zájem. Pokud chcete patřit do kolektivu těchto studentů, rádi vás uvítáme u přijímacího řízení.

Průzkum: http://www.rozhlas.cz/zpravy/data/_zprava/kde-studovat-abyste-neskoncili-na-dlazbe-nejlepsi-a-nejhorsi-vysoke-skoly--1513387

Naše škola: https://www.unyp.cz/cs/

Komentáře

Žijeme (a)sociálně

Spolupracujeme

  • Majáles
  • Scio